Missed ab utáni szövettani eredmény, kapott már valaki ilyet? Sos!
Figyelt kérdés
Azt írjak, h a szövettani eredmény alapján további vizsgálatokra van szükség...mi lehet ez? Találtak valamit? Rak? Kapott már valaki ilyen leletet?!!! Semmi mást nem írtak basszus! Nagyon megijedtem!!!2017. dec. 25. 12:41
1/10 anonim válasza:
Nem kell rogton rákra gondolni
Nekem 2x küldtek ilyet
1x mert nem tudták vizsgálni a levett mintát
Masodszor azért ,mert P3as eredmény jott ki.
Adtak kúpot, aztán rá 6hétre kontroll es elmult.
2/10 A kérdező kommentje:
De akkor miért nem azt írjak a papírra h nem volt vizsgálható a minta vagy a p3-at, most agyalhat ünnepek alatt az ember, h mi a tokom van.
2017. dec. 25. 12:51
3/10 A kérdező kommentje:
Tiszta ideg vagyok!
2017. dec. 25. 12:53
4/10 anonim válasza:
Nekem azt mondták csak akkor kapok eredményt ha találnak valamit.
5/10 A kérdező kommentje:
Nálunk mindenképpen kiküldik postán, így is úgy is.
2017. dec. 25. 13:20
6/10 A kérdező kommentje:
Van itt még valaki?!
2017. dec. 25. 16:46
7/10 anonim válasza:
Azert mert nen kozolhetnek semmit levélben, ahhoz más hozzájuthat és megszegik a titoktartást. Fogd meg magad es menj be az eredmenyert..
Ugyis megnyugszol hidd el. Semmi baj nincsen😊
8/10 A kérdező kommentje:
Nem tudok sajnos bemenni, mert nem vagyok otthon, meg gondolom karácsonykor a kutya sincs ott. Az orvosom se veszi fel :-/ nyilván bemegyek de csak két ünnep között tudok.
2017. dec. 25. 17:53
9/10 anonim válasza:
Szia! Mi újság? Minden rendben volt?
Boldogabb új évet? Mint az év vége volt :(
10/10 A kérdező kommentje:
Szia! Köszönöm a kérdést. Hal istennek nem rak, valami gyulladás féle, de majd csak most fogok kontrollra menni. Neked is Buek!
2018. jan. 3. 23:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!