Missed ab után kinek mikor jelentkezett az első menstruáció, normális-e a történetem?
6 hete és 2 napja volt műtétem 8.hétben történt magzatelhalás miatt, utána kb 10 napig enyhén vérezgettem.
A 3 hetes orvosi kontrollon mindent rendben találtak, de még azóta sem jött meg. Viszont a peteérésre jellemző ciklusos átlátszó, szagtalan, tojásfehérje szerű folyásom, ami általában peteéréskor jelentkezett a műtét előtti időszakban már észlelhető volt 3 héttel ezelőtt pár napig. Jelenleg megint ezt a folyást észlelem 3-4 napja. Menstruáció továbbra sincs. Sem fájdalom, vagy egyéb aggasztó tünet. Normális lehet ez? Járt már valaki hasonlóan a helyzetemhez? Meddig várjam még, hogy megjöjjön, mikor érdemes változás hiányában ismét orvost felkeresni?
Nekem 5 hétre jött meg. Amúgy 30-31 napos ciklusaim voltak.
Nagyon gyakori a késés ilyenkor, sokaknak nem jön meg 6 hétre sem. Kérdezd meg az orvosod, hogy meddig várj, kicsit eltérőek a vélemények e téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!