Missed ab után milyen a normális menstruáció? Műtét után 38 napra jött meg ma egy hete ami úgy néz ki, hogy pár csepp 2 naponta.
Nekem a műtét után 30 nappal jött meg. Olyan erősen véreztem,hogy éjszakai betét maxi tamponnal kb egy óráig bírta.
Ahogy olvasgattam, az erős vérzés a gyakoribb.
Biztos, hogy ez már a mensi? A műtét után kb 3 héttel volt nekem ilyen, amilyet te írsz. Azt hittem, ez már az, és megúszom ennyivel...
Nekem is volt missed ab-om. Azt nem tudom hogy hány napra jött meg.
De azt tudom hogy műtét után én egy cseppet sem véreztem, utána is normális volt a menstruációm!
Nekem olyan volt az elso mensim, mint szokott lenni, amikor mar tenyleg megjott. Mutet utan 4,5 hettel jott. Viszont elotte majd egy hetig pecsetelo verzesem volt majdnem minden nap ossze-vissza. Ez nekem normal esetben nincs. Szoval lehet, hogy neked is a mensit elozi meg ez a pecsetelgetes.
En ugy tudom, hogy meg 8 het is normalis az elso mensiig, legalabbis nekem azt mondtak, hogy 6-8 hetre szamitsak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!