Volt valakinek kevés hcg szintje? Többi lennt
Hat utalok ilyen kerdesekhez irni. De sztem se fuzz sok remenyt hozza.. ilyen helyzetbe kerultem enis aprilisban.
Ami jó volt h olyan dokim lett aki azt mondta nem szabad missed ab vagy spontan veteles utan varni,mert ha hamar teherbe esek es eselyesebb is h hamarabb teherbe esem veteles utan, akkor a kovetkezo babanal nagyon keves az esely arra h gond lesz. Meg szedjek vasat és e vitamin fogantatásig
Szval igy tettunk es az eset utan juniusban teherbe estem.
18+2hkm
Nem. Nekem sem.:/
6hetesen 30ml/U volt, aztán 6+2 hetesen 39ml/u
A helyedben kivizsgaltatnam magam valami jó helyen. Mert ez mar sztem is genetikai.
1 veteles gyakori, 2 lehet még szájhúzogatva véletlen de 3 vagy 4 mar gyanús sőt egyertelmű bajra utal.:(
Nekem is 3 vetélésem volt, átérzem a helyzeted.
Az első annyira megviselt lelkileg, hogy magánúton elvégeztettünk minden lehetséges vizsgálatot. Mindent renben találtak, a genetikán sem volt gond, egyedül a Leiden mutáció (heterozigóta) merült fel problémaként, ezért a következő terhességnél én is szúrtam véralvadásgáglót. Ennek ellenére újra elvetéltem.
A 3.terhességemnél szintén szúrtam. Az elején barnáztam, volt több probléma is a 9 hónap alatt, végül egészséges babám született.
4.terhesség megint vetéléssel végződött, hiába szúrtam a Fraxit.
Most megint terhes vagyok és rettegek, nem tudom, mi lesz.
Gondolkodtam, mit csináltam másképp a 3.terhességnél, ami szerencsésen végződött. Egy dolog jut eszembe. Immunológus nézte a D vitamin szintemet, mert a D vit.hiány gátolhatja a megtermékenyülést, ill.vetélést okozhat. Nekem olyan alacsony volt, hogy szinte alig volt kimutatható mennyiség a véremben. Teherbeesés előtt szedtem D vitamint, nem tudom, ez segített-e elkerülni a vetélést.
A 4.terhességem nem tervezett volt+de ugyanúgy padlóra tett a vetélés), nem tudom, ott mennyi volt a D vit. Most, az 5.előtt már hónapokkal ezelőtt elkezdtem napi 3-4000 IU D vitamint szedni. Most 7 hetes vagyok, igaz, az elején megint vérzéssel indítottam, de eddig minden ok. 3 nap múlva megyek uh-ra, bízom a legjobbakban.
Megértem, hogy teljesen elkeseredtél. Végeztessétek még el a kimaradt vizsgálatokat. hátha nálatok találnak valami kezelhető okot. Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!