Volt valakinek magas HCG szintje de negytív ultrahangja?
Figyelt kérdés
A ciklusom 21 napos. 33 napja nem jött meg. Csináltam tesztet, negatív. Vérből pozitív, ultrahang negatív. Hasam nem fáj, vetélésre, méhenkívülire utaló jelek nincsenek. Egyedül a mellem fáj és nagyon érzékeny. Találkozott már valaki ilyesmivel?2016. júl. 20. 21:13
2/10 A kérdező kommentje:
151. Elméletben 4 hetes lennék.
2016. júl. 20. 22:50
3/10 anonim válasza:
Cisztát, daganatot se találtak?
Mert prosztatadaganat esetén még a férfiak is képesek pozitív terhességi tesztet produkálni.
4/10 A kérdező kommentje:
Nem. Abszolúte semmi.
2016. júl. 20. 23:14
5/10 A kérdező kommentje:
Két dologra tudok gondolni,de lehet hogy butaság. Az egyik hogy nem vették észre az ultrahangon, mert még olyan kicsi volt. A másik hogy rosszul mérték a vérből a HCG-t. Mondjuk ez még mindig nem magyarázat a késésre, nekem mindig pontosan jön meg.
2016. júl. 20. 23:18
6/10 anonim válasza:
Először nekem se látták. Utána a HCG szint miatt visszahívtak azonnal, hogy olyan magas volt, hogy látni kellett volna és lehet méhen kívüli. Visszamentem és, amint bekapcsolták az UH-t ott volt rögtön a helyén :)
7/10 VeDi84 válasza:
Szia!
Én úgy tudom, hogy ilyenkor még nem látják. A 151-es HCG nagyon szép, tuti van ott valaki. :-)
Viszont nem hiába szokták javasolni, hogy csak 6. hét körül menjen az ember lánya orvoshoz.
Szerintem várj még 1-2 hetet és ismételtess UH-t. De gondolom az orvos is visszahívott 1-2 hét múlva.
Addig is, hogy megnyugtasd magad, csináltathatsz újabb HCG.
Drukkolok!
8/10 A kérdező kommentje:
Ma voltam újra! HCG 1300. És még mindig sehol senki. Azt mondták ilyenkor már látni kellene. Ha méhen kívüli lenne meg már üvöltenék a fájdalomtól. De semmi. Fáradt vagyok, néha émelygek, meg továbbra is fáj a mellem. Aztán rájöttem. :-) Biztos Hermione Grangert várom és rajta van a láthatatlanná tévő köpeny is. :-)
2016. júl. 21. 17:41
9/10 anonim válasza:
Szia! Azért az nem biztos, hogy üvöltenél a fájdalomtól. Egy ismerősömnek elég későn derült ki, hogy méhenkívüli terhessége van, pont azért mert nem fájt neki sehol. Én a helyedben elmennék egy másik magándokihoz, hogy alaposan nézzen meg! Drukkolok, hogy minden rendben legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!