Magzat elhalás okát szoktak vizsgálni?
Figyelt kérdés
Missed abom volt. 12 hetes vizsgálaton vettek észre. 9 hetesen állt meg a fejlődés. Ilyenkor mi a protokoll, az okát kivizsgálják? Vagy ezzel nem foglalkoznak?2017. aug. 26. 12:02
1/10 anonim válasza:
Nagyon gyakori ez sajnos, 3 után szokták kivizsgálni.
Általában kromoszóma rendellenesség okozza.
2/10 A kérdező kommentje:
Akkor ne is firtassuk ezt a kórházban utólag, hogy mi lehetett az oka? Nem mondtak semmit, a zárójelentés ideadtak, ennyi, mondtak is hogy ne busuljak, ez gyakori.
2017. aug. 26. 12:15
3/10 anonim válasza:
Hát igen, kár rajta rágódni. Én is utólag jöttem rá, hogy a természet bölcsessége, hogy nem enged sok beteg babát megszületni. Én is elvesztettem az elsőt (missed ab), de most már 27 hetes kismama vagyok. Nem lesz gond nálad sem, lesz babád.
4/10 anonim válasza:
A 12. hét előtt 25 % a vetélés esélye, tehát minden negyedik terhesség vetelessel végződik. Ha ezt mind vizsgálgatnak nem maradna idő másra.
5/10 A kérdező kommentje:
Akkor nem vizsgálják ezek szerint? Egyik kórházban sem protokoll?
2017. aug. 26. 12:29
6/10 anonim válasza:
Nem vizsgálják. Nincs benne a protokollban.
7/10 anonim válasza:
Nem. A baratnomnek 27 hetesen halt meg a babaja, ez mar ilyenkor nem veteles , 24. het utan mar koraszules / halal, ilyenkor vizsgaljak.
8/10 A kérdező kommentje:
Értem. Lehet, jobb is így.
2017. aug. 26. 12:39
9/10 anonim válasza:
Lesz egy szövettani eredmény kb 4 hét múlva, nekem legalábbis akkorra lett kész. Abban annyi lesz, hogy nyálkahártya darabok, esetleg magzati szövetek vannak a mintában.
Ha az okokat akarod tudni, magánúton kérhetsz vizsgálatokat, a tb csak a harmadik vetélés után támogatja.
10/10 anonim válasza:
Sajnos tudom, milyen most neked. Nekünk két terhesség halt el a 8-9. héten.
Nagyon sokat kutattam utána a neten.
Genetikai okból is történhet, ilyenkor korábban, az 5-7. hét között áll le a fejlődés. A 9. hét körül valószínűbb a progeszteronhiány.
Ezt ki tudod vizsgáltatni magán úton is, nem olyan drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!