Létezik, hogy valaki így vetél el?
Azert altalaban nem csak ugy "hopp, kiesik" modon zajlik le a veteles, es az sem epp gyereknek nez ki, ami kijon. Tobb termeszetes vetelesen vagyok tul sajnos, eleg komoly gorcsolessel es verzessel jar egy veteles, rovid esetben is 2-3 ora volt nalam, amig lezajlott. Raadasul a mehnyalkahartya dokkal nagyobb mennyiseg, mint maga a petezsak es az embrio (a mehnyalka kb feltenyer nagysagu darabokban is johet, az embrio pedig kb 3 cm meg 10 hetesen is es ilyenkor a petezsakban szokott kijonni, nem kulon).
Nekem pl vizsgalatra be kellett vinni a vetelesek utan a korhazba es a 8-9 hetes meretut is alig talaltam meg, annyira kicsike volt ahhoz kepest, ami meg kijott, de volt, amikor meg sem lattam.
(Az pedig meg tetezi a dolgokat, hogy elso teimeszteres vetelesnel altalaban a kilokodes elott akar 2-3 hettel is elhalhat a terhesseg, azaz az embriojoval kisebb, mint akkor lennie kellene).
Ettol fuggetlenul akar igaz is lehet a tortenet, de azert nem megy ez ilyen konnyen es az embrio sem annyira "latvanyos" es siman felismerheto.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!