7+3 naposan üres petezsák. Van remény?
De bizony a 8.hétben vagy és rosszat jelent sajnos eleg valoszinu h ebbol nem lesz baba :/ 15-20mmes petezsákban már kell legyen baba. De neked szikhólyag sincs. Nagyon sajnálom, ha valóban ennyi a terhessegi korod akkor nincs igazan esely h ott lesz egy korának megfelelo baba.
Nekem 7+3 hetesen az elsovel 11 mmes embrio volt
7+4 hetesen a 2.babával 13 mmes embrio volt.:/
Ha az megnyugtat menj el még egy dokihoz és várj hátha csak kisebb a terhesseg :)
Hiaba fiatalabb sajna, 35mmes petezsakban mar embrio illene legyen szivhanggal :(
Mar egy 20mmes ures is gyanus lenne :(
Sajnos ha egy ekkora petezsak ures akkor azzal mar nek tudsz mit tenni :( Ne erezd magad rosszul, nem vesztetted el a babat, az ures petezsak azt jelenti, hogy is volt baba.
Szurkolok, hogy hamar sikeruljon a baba.
De ott BIZTOS h kesobb fogant a baba olyan nincs h 7hetesen sehol senki es 9hetesen ott egy 9hetes meretekkel rendelkezo baba.:(
De vard meg ki a veget. Menj el meg egy uhra es maskor ne gyotord magad egy évig.. heverd ki hamar nem tesz jót :(
Sziasztok! Csak egy kis frissítés. Másfél napja a doki közölte ugye, hogy üres a petezsák és hétfőn küret. Ma elmentem egy klinikára egy másik orvoshoz, és 9 mm-es embriót láttam szabályos szívdobogással az ultrahangon. Érdekes tanulság volt ez nekem arról, hogy nem szabad mindent elsőre elhinni, és hogy valóban okozhat félreértéseket akár egy elavult gép, vagy egy nem megfelelően elvégzett vizsgálat.
Köszi mindenkinek a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!