Mindenhol azt olvasom,hogy ennek az esélye 0,8-1%,tehát elég alacsony.Megis annyian írják hogy volt ebben részük.Akkor nagyobb az esélye a méhen kívüli terhességnek,mint ahogy írják?Akinek volt annak előtte volt valamilyen betegsége?(petevezetek probléma,spirált használt vagy egyéb)
Attól h itt leirja az a keves százalék gondolj bele, a mehenkivulis dolgokhoz az a sok ezer emberke nem ir akinek nem volt
És mennyien vannak a világban akik nincsenek fent az oldalon
En szo szerint senkit nem ismerek, akinek ilyen volt
2017. aug. 10. 08:39
2/14 anonim válasza:
A vetélésnek is 6% az esélye ezt mégiy tobbnek erzem az oldalon. De ez semmit sem jelent
2017. aug. 10. 08:39
3/14 anonim válasza:
A problémamentesek nem írnak arról, hogy nekik nem méhenkívüli a terhességük, illetve itt a kérdéseknél is sokszor csak gyanakszik erre a kérdezö - és a legtöbb eetben csak vaklárma.
2017. aug. 10. 08:41
4/14 anonim válasza:
Szerintem csak azért olvashatsz itt többször erröl, mert az ír, aki arra gondol, neki lehet méhet kivül terhessége, vagy akinek emiatt valami gondja van utána - akinek rendben megy minden, az nem kerül fel az oldalra.
Emellett én 60 évesen egyetlen egy nöt ismerek, akinek volt méhen kivüli terhessége, viszont neki egymás után kétszer - ez meg olyan ritka, hogy gyakorlatilag lehetetlen lenne.
2017. aug. 10. 08:44
5/14 A kérdező kommentje:
Tegnap keveredtem ezekhez a kérdésekhez véletlenül,mert kb 6 hetes terhes lehetek,és tegnap volt két csepp barna folyásom,azóta sem volt,és megijedtem hogy esetleg méhen kívüli miatt van.Orvoshoz sajnos csak jövő héten tudok menni,nem vagyok otthon.
2017. aug. 10. 08:45
6/14 anonim válasza:
A méhen kivüli terhesség késöbb szokott észrevehetö lenni, emellett nem pár csepp vérzéssel jár.
Ne idegeskedj,inkább örülj a babának!
Minden jót!
2017. aug. 10. 08:49
7/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm,aranyosak vagytok.Szívem szerint most befejezném a nyársalást és haza mennék,ultrahangra.bár tegnap a nagy melegben túráztunk,megerőltettem magam,lehet attól volt este ez a pár csepp vizesbarna folyás.Mehenkivuli terhességem nem volt még,két hónapja voltam orvosnál minden rendben volt.
2017. aug. 10. 08:54
8/14 anonim válasza:
Én 5 hetesen es 7 hetesen is barnaztam 1x -1× de egyérteműen néhen belül van😊
9hkm
2017. aug. 10. 09:05
9/14 anonim válasza:
Hány hetes terhes vagy, ha 2 hónapja voltál orvosnál? Amúgy terhesség alatt nem jó sem a barkázás, sem a vérzés. Nyaralás alatt is el lehet menni az ügyeletes nőgyógyászatra.
2017. aug. 10. 12:55
10/14 anonim válasza:
Utolsó vagyok újra. Nekem volt méhen kívüli terhességem, gyógyszer melett fogant. Brutális görcseim voltak, akkor vették észre pénteken délután. Hétfőn műtöttek volna, de elment magától nagy mennyiségű vérzéssel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!