Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Normális, hogy spontán vetélés...

Normális, hogy spontán vetélés után 22napig véreztem? Lent a többi.

Figyelt kérdés

Tehát...az van,hogy a baba nem volt várt.

6 hetes voltam, és majus elsején rózsaszínezni kezdtem, majd vérezni..22-éig tartot. Görcseim csak mentsruacio jelleguek voltak.

Orvoshoz nem tudtam menni, mivel a szüleim nem tudtak terhességemről, beszélni meg nem szerettem volna róla.

Vérzés közben még a 9.napig pozi tesztem volt.. Onnantól viszont már csak negatív..

Azóta nincs semmi bajom..

maradhattak szövődmények?

Beszéljek anyukámmal és elmenjek orvoshoz vagy már felesleges?

Nagyon felelőtlen voltam, és csak most kaptam sajnos észhez, hogy egy vetélést nem vettem komolyan :(

2017. jún. 8. 14:08
 1/8 anonim ***** válasza:
Én a 6ik héten spontán elvetéltem,mikor kezdődött a vérzés rohantam orvoshoz,aki azt mondta ha egy hétnél tovább tart menjek vissza ,mert lehet ,hogy műtétre lesz szükség. Nekem,6 nap alatt elmúlt a vérzésem.
2017. jún. 8. 14:35
 2/8 anonim ***** válasza:

Tényleg felelőtlen voltál! Menj el orvoshoz, lehet nem tisztultál ki rendesen és műtéti befejezés kell.

A dokihoz elmehetsz egyedül is nem kell anyukád hozzá, de ha műteni kell és nem vagy 18 akkor kell az engedélye.

Máskor védekezz rendesen! A szüleiddel pedig probáld meg a kapcsolatodat bizalmasabbra vonni, hisz ők a családod, rájuk mindig számíthatsz és biztos csalódottak lennének hogy egy ekkora horderejű dolgot eltitkoltál.

2017. jún. 8. 14:44
 3/8 babyboom567 ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Hány éves vagy?Miért nem mehetsz anyukád nélkül dokihoz?

Kolléganőmnek abortusza volt,sokáig vérzett ő sem ment orvoshoz,ráfogta,hogy biztos a mióma miatt, stb.

Fal fehér volt már alig bírt dolgozni,szóval a főnökünk mondta neki, hogy el kell mennie orvoshoz,amíg nem csináltat vérképet,nem dolgozhat.Amikor kész lett a vérkép,kocsival jött érte a testvére,egyből vitték az intenzívre,olyan szinten kivérzett,azt mondták BÁRMIKOR meghalhatott volna,rögtön nem is vasat hanem vért kapott,több hétig volt kórházban.

Szerintem menj orvoshoz.

2017. jún. 8. 14:52
 4/8 anonim ***** válasza:
gondolom kislány vagy még, azért nem mersz ilyenekről anyucinak beszámolni... örülj neki, ingyen volt az abortusz. és a vérzésen nem utólag kell aggódni, hanem akkor...
2017. jún. 8. 15:03
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem normális, ahogy az sem, hogy ilyen esetben nem voltál orvosnál. Ebből könnyen lehet nagyobb baj is, pl. végleges meddőség. Marha gyorsan menj el!
2017. jún. 8. 16:34
 6/8 anonim ***** válasza:
Beszélj anyukáddal és együtt menjetek el nőgyógyászhoz. Maradhatott a méhedben embrionális szövet, ami problémát okozhat, így mindenképp kell egy ultrahangos vizsgálat.
2017. jún. 9. 08:39
 7/8 A kérdező kommentje:

16 vagyok, párnap és 17 leszek.

Volt egy tervem ezzel kapcsolatban.

Ugye anyukám azt tudta, hogy így vérzek ennyi napon át és mondtam is neki, hogy el kellene mennünk dokihoz, mert ez már elviselhetetlen és egyszerűen nem érdekelte azt mondta nincs rá ideje.

Pedig gondoltam, hogy majd ott közlik vele, hogy baba volt...

2017. jún. 10. 08:18
 8/8 anonim ***** válasza:

El kell menned orvoshoz, ne halogasd. Nem biztos, hogy gond van, de ha igen, akár meddőséget,későbbi teherbe esési nehézséget, erős, görcsös menstruációkat, gyulladást... okozhat.

Vállalnod kell a felelősséget azért, amit teszel, tettél. Tudom én, hogy nem könnyű, de ha egyes dolgokban nagylány vagy, legyél a többiben is az, a kellemetlen részt is neked kell megoldanod.

És a nőgyógyásszal beszéld meg, hogyan védekezz a jövőben.

2017. jún. 11. 06:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!