Spontan veteles utan 22 napra miert pecsetelek? Mit jelent? Uj beagyazodast esetleg, ha megtortent az uj terhesseg?
Nekem pont így volt. Vetélés után 3 hétre kis vérzés, azt hittem, a mensi. Aztán egy hét múlva megjött rendesen.
a vetélés kicsit bekavart a ciklusba, majd beall.
Ez eleg gyakori veteles utan.
Nekem is volt az elso utan, kb 3 hettel a mutet utan kezdodott a pecseteloverzesem, vagy volt, vagy nem, de nem mensi volt. Ra egy hetre jott meg rendesen a mensim.
Most a legutobbinal (5 hete volt veteles, termeszetes modon zajlott le) kb egy hete van neha pecseteloverzesem,szerintem lassan mensi lesz belole.
Nalam a beagyazodas kizarva, az elso ciklusban vedekezni kell, nem ajanlott teherbeesni, mi vedekeztunk most is.
Egyebkent epp ilyen miatt nem ajanlott, a veteles utani ciklus meg nem olyan, mint a tobbi, a hormonhaztartasnak is ido kell, hogy visszaalljon, a mehnyalkahartya sem szokott eleg vastag es jo "minosegu" lenni, konnyen beverzik, levalik, emiatt van pecseteloverzes peldaul.
De en azt hiszem volt neked errol 3-4 kerdesed mar, ahol tobben leirtak, hogy az orvosok minimum egy honap varakozast javasolnak az ujabb terhesseg elott, sot, talan te is azt irtad, hogy neked is ezt mondtak.
Ezek szerint nem birtad kivarni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!