Vetélés után 2 napig véreztem?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Pozitívat teszteltem nemvárt napján, majd utána levő napon is. Igaz elég halvány, de rózsaszín második csíkom volt. Majd 4 napos késéssel "megjött". Ezért gondolom, hogy volt baba, csak spontán elvetéltem. Viszont 2 napig véreztem csak, aztán az egész abba maradt, mikor nekem mindig 5 napig tart a vérzésem. Ez ilyenkor normális? Én azt gondoltam volna, hogy nem kevesebb, hanem több vérzés lesz, vagy legalábbis ugyanannyi, mint amikor simán menstruálok!2017. jún. 4. 16:29
1/11 anonim válasza:
Tesztelj újra, nem biztos, hogy elment!
2/11 anonim válasza:
Inkább orvoshoz menj minél hamarabb.
3/11 A kérdező kommentje:
Holnap reggel tesztelek, de eszembe sem jutott volna, ha nem 2 napig tart!
2017. jún. 4. 17:15
4/11 anonim válasza:
Teszt nem tudom mennyire mérvadó.
Ugye a hcg nem egy két nap alatt úrül ki a szervezetből, ezért kéne inkább orvoshoz menni. A teszt még 1-2 hétig lehet pozitív, vetélés után is.
5/11 anonim válasza:
Ok, de az adhat infót, hogy erősödik vagy gyengül.
6/11 anonim válasza:
Ok..de orvoshoz akkor is illene elmenni, h meglássa kiürült e minden vagy mi a helyzet. Nemde?
7/11 anonim válasza:
Én kétszer vetéltem, egyszer 5 hetesen, egyszer 7 hetesen. Az 5 hetesnél a vér kb. fele volt a menstruációénak, a 7 hetes meg a duplája annak, mint mikor menstruálok. Szóval szerintem normális a te eseted, és valószínűleg elment a baba :(
8/11 anonim válasza:
Szia
Nekem írtál privibe. Nem irom le ugyanazt ide is. De fogadd meg a tanacsom. Nem tellik.kb semmibe
9/11 anonim válasza:
Nekem vetetél utan 28 nappal pozi volt meg a teszt. 30.napon semmi pedig csak 130as hcg m volt .. szval a teszttel semmire sem meGy es arra varni h erosodik e? Felelotlenseg. MENJ ORVOSHOZ
10/11 anonim válasza:
Érdemes orvoshoz menni. Bár még egy UH sem ad biztos választ, ugyanis ilyenkor még nincs szívhang. Nekem minden esetben sokkal bővebb volt a vérzés vetélés esetén. Szóval van remény. Kaphatsz E vitamint vagy Urogestant a baba megmaradása érdekében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!