Nem várt előtt 3 majd 2 nappal teszteltem pozitívat, halványat, de egyértelműen ott voltak a csíkok. Utána nem jött meg, és újra teszteltem. Erősebb pozitívat. Terhes . Voltam? Vagyok?
Tegnap, 4 nap késéssel, pisiléskor egyszer csak vérezni kezdtem. Barna maszatolás, sötétbarna vérrel. Kevéssel. Azóta csak pisiléskor jön pici (pl: városban egy óra séta után teljesen tiszta maradt a betét).
Hasam szurkál, néha bal, néha mindkét oldalon. Együtt voltunk áprilisban, amióta letettem a fogamzásgátlót, majdnem minden nap, a fogamzásgátló naptáram alapján megadott ovulációkor is.
A vérzés miatt bementünk az ügyeletre. HCG 100. Azt mondta a doktornő a kórházban, később lehetett a fogantatás,mint számolta a nőgyógyász,akihez csak 24-re kaptam időpontot (utolsó menstruáció első napja: április 11). Jövő hétre kell időpontot kérnem új vérvételre,hogy megnézzék a HCGt, csökkent-e.
Azóta nem mondanám,hogy vérzek, de maszatol néha,ha pisilek. A hasam bal oldalon picit fájdogál,de inkább szurkál,mint görcsöl. Az ultrahangon csak azt látta,hogy biztosan nem 5 hetes terhes vagyok,mint a dokinő gondolta.
A vetélés ilyen jellegű vérzést okoz,vagy erősebbet? Vagy ez is,mint minden egyénfüggő?
Próbálok azzal számolni,hogy ez most nem jött össze. :(
De csalódott vagyok. Vitaminokat eszem.
Az éjszaka borzalmas volt. Fájt a hasam a derekammal együtt, görcsöltem, véreztem.
Mára alábbhagyott, ami nem tudom,hogy jó-e. A hasam fáj,de elenyészően. Vér sem nagyon jó. Elég fiatal terhes lehettem, nagy kocsányos vérdarabok jöttek ki(bocsánat,undi), de nem tudom,hogy egy fél napos vérzés után eléggé kitisztulhatott-e.
Holnap ultrahang és vérvizsgálat.
Sokkal jobban. Testileg és lelkileg is.
HCG tegnap már csak 12 volt, a méh tiszta.
Vérzés már alig van. Fájdalom is elmúlt. Terhességi tünetek is. A mellfajdalom már a vetélés napján elmúlt.
Hétfőn még kontroll. Nagyon figyelmes a doktornő, ahova járok (praxis,de sima betegbiztositassal, nem fizetős - Németországban vagyunk).
Biztatott,hogy nagyon gyorsan sikerült,ez jó jel az én petesejtjeimről és az Ő úszóiról. :) Most szünetelni fogunk. Előbb szépen elköltözünk, befejezem a jogait és utána. Nyáron próbálkozunk újra.
Talán nem ez volt a legmegfelelőbb időpont. Túl nagy hajtás. Túl sok stressz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!