17 mm üres petezsák 5 hét 3 naposan jó lehet?
Figyelt kérdés
A fogantatástól számítva 4,5 hetesen mentem hüvelyi ultrahangra. Csak petezsákot látott az orvos Azt mondta menjek vissza 2 hét múlva mert lehet később estem teherbe vagy nem élő terhesség.1 hét múlva azaz 5 hét 3 naposan elmentem egy másik orvoshoz Ő 17 mm es szabályos petezsákot lát, de nincs benne semmi Azt mondta 1 hét múlva menjek vissza. De rettegek Nem vérzek nem görcsölök csak nèha hányingerem van Szerintetek?2017. máj. 1. 10:51
1/9 anonim válasza:
A tehességet az előző mensitől számoljuk hosszu ciklusnál pé-2hét). Ezek szerint 7+3nál mentél kb másodjára. Akkor már bőven kéne embriónak és szívhangnak lenni
2/9 anonim válasza:
Az van, amit az orvos is mondott: vagy kesobb estel teherbe, vagy nem elo magzat, mert nem is fejlodik tovabb.
3/9 anonim válasza:
Az üres petezsák 7+3 naposan nem túl jó jel. Szerintem nem sikerült. :( Azért a reményt ne add fel, amíg ki nem mondják a végét, de készülj fel rá, hogy nem örömhírt fognak közölni. És legfejjebb pozitívan csalódsz.
4/9 anonim válasza:
Nekem se volt még embrió ilyenkor. Később fogant.
5/9 anonim válasza:
Nem kell pánikolni,nállam is hasonlóképp volt mindkét terhességemnél.Később foganntak.Az minden esetre bíztató,ha van hányingered(úgy tudom akinek intenzív terhes tünetei vannak,annak magasabb az a bizonyos hormonszint,ami a terhesség megtartásáért felel)
6/9 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem volt hányingerem,sem extra terhességi tünetem, mégis memaradt a terhesség. Nem ezen múlik. Drukkolok, hogy későbbi fogantatás legyen a háttérben. 15+5 hkm
7/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm
Azért bízok benne,hogy megmarad :)
Csak ez a várakozás
Nagyon hosszú :(
2017. máj. 1. 15:52
8/9 anonim válasza:
Elhiszem, hogy idegörlő a várakozás, de kitartás. A terhesség alatt mindig van min izgulni. De mindig pozitívan kell gondolkodni, különben beleőrül az ember. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!