Missed ab után milyen gyorsan áll vissza a ciklus? Érdemes valamit szedni, pl vitamint hogy gyorsabb legyen a gyógyilás?
Figyelt kérdés
3-án volt a műtét (8hetes voltam de 5-6héten leállt a fejlődés), a hónap végéig meg kell jönnie?2017. ápr. 7. 09:17
1/5 anonim válasza:
Elvileg olyan 6 héten belül. Nekem 30 nap múlva jött meg, ovum is volt műtét után a 17. napon.
2/5 anonim válasza:
Nekem is 30 nap múlva jött meg az első menstruáció, a második 29 napra. A harmadik ciklusban teherbe estem.
Azzal a terhességgel semmi gond nem volt, 2 hónapja szültem.
Semmi extrát nem szedtem, folytattam a terhesvitamint, amit addig is szedtem.
Szintén 8 hetesen volt missed ab, embrió sem volt sosem.
3/5 anonim válasza:
Pont ilyenkorú, ilyen fejlettségű volt, csak 2 üres petezsákom volt. Márc. 3-án műtöttek, majd komplikáció miatt 6 nappal később újra. Azóta volt mensi, rendben zajlott. Femibiont meg vasat szedek, 3 ciklus után hajrázunk!
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm,utolsó megkérdezhetem mik voltak a tünetek?
2017. ápr. 7. 19:48
5/5 anonim válasza:
Nekem az elso ketto utan 28-30 napra jott meg a mensim, peteeresem is kb ket hettel volt a mutet/veteles utan. (12. es 9. het).
A harmadik utan (11. het) viszont jo ket honapig vartam az elso mensire. Az volt az erdekes, hogy hatarozottan ereztem a peteerest kb ket hettel a veteles utan, a hom is felment, de megis utana meg tobb, mint masfel honapig nem jott meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!