Ismerkedem egy lánnyal a neten.. Minden szép minden jó (volt addig a pillanatig amig) egyszer csak ennyit mondott: belölem rugdostak már ki gyereket. Hogy lehet ez?
"Miért nem védi egy nö magát és a gyerekét."
Az megvan, hogy egy nő általában gyengébb, mint egy férfi? Hányok az ilyen netes kommenthuszároktól, akik szájhősködnek, hogy ők hogy szétverték volna a támadót egy ötvenkilós nő helyében. Az se túl hízelgő, hogy a roma ismerőseid lovához hasonlítod a lányt. Inkább szakíts vele, az ő érdekében, és tanulj egy kis emberséget.
"nem is bànta mert igy nem is làthatta a gyereket..."
Gyerektartás nem fizetéséért nem lehet megvonni a láthatást. Sőt, a nem fizető apa még fel is jelentheti az anyát és az anya bírságot kap.
Ha még figyeled a kérdésedre a válaszokat. Remélem, h már összebújva együtt tévéztek:)
Az "intézetben nőtt fel " mondatod.Tudod, akik intézetben nőttek fel, azok utána rendkívül tudnak ragaszkodni. Akárkihez. Bárkihez. Mindenkihez. Mindegy kihez.Csak ne kelljen egyedül lennie. És ebbe belefér az is, h néha megveri.Kodepenciának hívják, és rendkívül gyakori az intézetben felnőttek között, és alacsony önértékeléssel társul.
De remélem, h a lány, akire te rátaláltál, teljesen jól van és boldogok vagytok együtt!
Miért nem védi?
Drága kérdező, én középmagas, erősebb-szívós lány vagyok, de az alacsonyabb páromat sem tudom ellökni, lebirkózni, és ha elunja a játékot, fél másodperc alatt úgy leszorít, hogy moccanni sem tudok.
Volt egy edzőtársam, 150 centi, 50 kiló, ki nem néztem volna belőle, de "támadás" felszólításra kettőt tudtam odébb lépni, a harmadik mozdulatával a földre dobott, a negyedikkel pedig harcképtelenné tett.
Egy férfi mindig erősebb, mint egy nő, innentől kezdve simán megverheti úgy, hogy az elvetéljen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!