Be kell feküdnöm a kórházba vagy magától elmúlik?
Valószinűleg elvetèltem (az orvos mondta) de már 10 napja vérzek ès görcsölök. Holnap megyek hasi ultrahangra, fèlek hogy bent tartanak és kaparàs vagy mi lesz... nem lehet hogy elmúlik majd, kitisztul a mèhem magàtól? Nem szeretnèk semmilyen műtèti beavatkozást... :(
20/L
Az ha vérzel 10 nap utàn nem lenne gond, de hogy még görcsölsz is, az sajna utalhat arra, hogy nem fejeződött be teljesen a vetélés,ìgy ha van még bent vmi, akkor tuti azonnal műtenek.
Nem kell félni tőle, ritkák a szövődmények, de könnyebb utàna újra teherbeesni.
Kitartàst.
Fugg ez attol is h hany hetes terhes voltal? Bizonyitott volt-e a mehen beluli terhesseg?
Maga a kuret nem felelmetes, gyorsan megvan es utana jobb lesz. A gorcsoles elmulik es a verzes is csokken.
Akkor szerencséd volt. :)
Én nem tudom, mitől lenne könnyebb lelkileg egy missed ab, mint egy abortusz. Én akartam a gyereket, az abortuszos meg nem. Neki volt választási lehetősége, nekem meg nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!