Ma fekszem be laminaria miatt, holnap műtenek. A műtétig ki sem mehetek a kórteremből? Férjemet láthatom a műtét előtt /után?
Nagyon sajnálom! :(
Engem laminária nélkül műtöttek januárban és én kimentem a férjemhez még a műtét előtt. Nem tudom, hogy a laminária akadályoz-e majd ebben vagy azzal feküdni kell!?
Én is sajnálom! :(
Sajnos nem tudom
Ne legy gyerekes siman felkelsz es kimesz Vagy telefonaltok egymasnak chat wts skyp Fb stb stb
Felnott vagy szerintem ki fogod birni
Abortusznál pl nem mindig fektetnek be. Egyik nap felhelyezik a lamináriát, másnap műtenek, a kettő között pedig otthon "szenvedsz csendben" mert elég erősen görcsölsz tőle.
Biztos vagyok benne, hogy nem kell végig feküdnöd.
Ez hülyeség! Nekem is missed ab volt, és egyáltalán nem görcsöltem. Aznap reggel kellett bemennem, 1 körül műtöttek, 5-kor hazamehettem.
Nem kell ijesztegetni a kérdezőt, így is van elég baja. Tény, hogy a laminaria felrakása nem kellemes, nekem olyan volt, mintha tűvel szurkálnának, de utána semmit nem éreztem. Se műtét előtt, se utána nem fájt semmi, lelkileg sokkal rosszabb volt.
14:55-ös
Szia! Én másfél hete estem át ugyan ezen. Este helyezték fel a lamináriát. Sok rosszat olvastam róla, nagyon egyén függő, hogy bírod. Nekem kellemetlen volt, de semmi kibírhatatlan fájdalom. Utána 2 óráig nem lehetett wc-re menni illetve mászkálni, hogy ne mozduljon el /essen ki a helyéről. Kórterembe be lehetett jönni bárkinek közben. Másnap délutánra csúszott a műtét nálam, addig se enni se inni nem lehetett, de mászkálni igen.
Kitartást, és sok erőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!