Missed ab műtét előtt milyen /mikor vegyek be fájdalomcsillapítót? És a műtét után? Hát, nem kicsit aggódom
Nekem sajnos kettő is volt. :(
Egyik esetben sem volt olyan fájdalmam, amire gyógyszert kellett volna bevenni. Mikor beindult a vetélés, akkor az is olyan volt, mint egy erősebb menstruáció, tehát kibírható.
A tágító felhelyezése kellemetlen, de kibírható, fél pillanat az egész.
Műtét alatt altatnak, abszolút nem érzel semmit. Utána éreztem, hogy meggyötört vagyok odalent, de konkrétan nem fájt, nem görcsöltem.
Ha csak a fizikai részét nézem, akkor nincs okod aggodalomra, pár perces rutinműtét, nem fájdalmas. Nekem pl. eddig eszembe se jutott, hogy kellett volna fájdalomcsillapító, pedig nem jól tűröm.
Előtte ne vegyél be semmiképpen se semmit, mert altatni fognak és nem szabad előtte gyógyszert bevenni meg felesleges is. Ha utána esetleg görcsölnél akkor meg a szokásos menzesz/fejfájás fájdalomcsillapítódat beszedheted.
Pár órát kell csak bent feküdni, nem fognak adni semmit, mert addigra hazaengednek. Otthon viszont azt veszel be amit szeretnél, ha szükséges.
Egyébként csak a tágítás fájdalmas, de az is kibírható, menzesz szerű görcs, utána meg nem igazán fáj semmi. Ez a vákuumos módszer már igen kíméletes. Nekem sem és a szobatársaimnak sem fájt egyáltalán semmink.
Ne félj tőle, nem fog nagyon fájni! Csak tudom nem nagy öröm ezen keresztülmenni...
Köszönöm!!
Nem veszek be semmit!
Császárral szültem, így igen, a lamináriától Félek a legjobban :(
Ne vegyél be semmit, se előtte, se utána nem fáj semmi.
(Tényleg nem.)
Amikor a pálcikákat felhelyezik, az mondjuk nagyon szar, olyan, mint a tűszúrás, de arra meg nem hat, bármit veszel be.
Nem lesz olyan fajdalmad amire indokolt lenne a fajdalomcsillapito.
Nagyon sajnalom ami tortent!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!