5hetesen 4mm petezsák,8hetesen 4mm-s összeesett petezsák. Utrogestant tegnap délben hagytam abba. Mikorra várható, hogy megjön a menstruáció?
Szerintem egy héten belül. Valószínűleg minimum kell néhány nap (3-5), hogy a leeső hormonszintre reagáljon a nyálkahártya, szóval ne várd rögtön.
Nagyon sajnálom! Kitartás!
En egy csutortoki napon hagytam abba az utrogestant es hetfo este veteltem el.de amikor abbahagytam, akkor mar pr napja pecsetelo verzesem volt, csak vartunk ammegerosito uh-ra, hogy biztosan nem elo terhesseg van.
Szerintem nekem a sajat progiszintem mar lecsokkent addigra, talan az utro mellett is beindult volna, mert nem is szedtem sokat belole.
Szerintem par nap, egy het es neked is elkezdodik, de az is lehet, hogy tobbet kell varni.
Én használtam az ultrot(barnázásra kaptam a 6.héten) mégis beindult a dolog avval is. Hétfön még volt szivhang, szerdától szinte észrevehetetlen barna maszat napi 1szer kb. Pénteken már nem volt szivhang ( még reggel ekkor is feltettem az ultro kupot!) délutánra elkezdett ömleni a vér..
De a dokim azt mondta van akinek gyorsan beindul ,van akinél hetekig eltart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!