Miket nézessek meg?

Figyelt kérdés
11 hetesen missed ab műtétem volt, minden előjel nélkül, egy uh vizsgálaton derült ki, hogy nincs szívhang. Addig teljesen jól fejlődött. Nem küldenek kivizsgálásra, mert egy alkalom még nem elég indok hozzá, biztos nem volt egészséges és hasonló indokok miatt. Én azonban nem tudom azt elfogadni, hogy még egyszer vagy akárhányszor át kell ezt ahhoz élnem, hogy elküldjenek akár egy vérvételre. Találtam egy magánlabort. Azt néznek meg, amit én kérek. Elsőre a TSH és a progeszteron jutott az eszembe. Szerintetek mit nézessek még meg?
2016. nov. 16. 19:17
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

4-es vagyok.

A genetikai trombozisra es a 3-as panelt nezettem a centrumlabnal verbol. De van 4-es es 5-os panel is. A 3-as 12 ezer ugy remlik. A tobbit azert nem kellett, mert addigra mar sok masik eredmeny megvolt es az osszefuggesek miatt a tobbit ki lehetett zarni.

Amugy igy kulon-kulon egyik vizsgalat sem olyan huzos, marmint anyagilag. Nekem az ismetlesek dobtak meg a vegosszeget, illetve az, hogy az eredmenyeket szakorvosokkal is privatban kellett megnezetnem. Nekem kb 300 ezer lett a vege.

Amugy nem sajnalom a penzt, csak azt sajnalom, hogy nem tudtunk meg semmit es ismet lett vetelesem. Abban biztam, hogyha mar raszanom az idot, akkor kiderul valami es optimistabban vaghatjnk bele ujra. Persze orulhetnek, hogy elvileg minden rendben van, de az ismetlodes miatt tovabbra is hiszem, hogy van valami gond, csak nem derult ki. De igazabol most mar csak ugyanezeket a vizsgalatokat ismetlik nekem most is, mert nem nagyon maradt semmi mas, ami ok lehet.

2016. nov. 21. 08:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!