Missed ab után miért menstruálok máshogy mint azelőtt?
Műtét rendben ment, kontroll rendben van, rákszűrés pipa. Barnázok 4-5 nappal mensi előtt, több mint fél éve. Bromocriptint szedem hónapok óta, prolaktin szintem rendben van.
Ez így normális?
15:15-ös vagyok. Mindenre van esély. 50-50% Olvastam már olyat akinek sikerült, sajnos én lettem az ellenpélda. Nem tudhatod előre, hogy a terhességi hormon hatására összekapja-e magát a szervezeted és elkezd jól működni vagy ugyanolyan rosszul működik tovább mint az enyém.
Ha mégis megpróbálod így, akkor kalkuláld bele az esetleges missed ab-ot is.
Kedves utolsó,
És erre nincsen semmilyen kezelés vagy gyógymód? Neked mondta a dokid, hogy ez mitől van? Mmint a barnázásod.
Nem mondott semmit, gondolom nem akart vaktában találgatni. Hamarosan megkezdődik a kivizsgálásom, holnap megyek a beutalókért.
Én elsősorban progeszteron hiányra gondolok a barnázás miatt, de az embrió elhalásaimnak szerintem valami más oka van. Remélem kiderül majd a vizsgálatokból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!