Missed ab után alhasi fájdalom. Ez a második missed ab-om sajnos. Lehet még ezek után babánk?
Igen, lehet még babád, viszont a fájdalommal AZONNAL menj orvoshoz! Sajnos a vetélés után maradhatnak bent elhalt magzati szövetek, amik SÚLYOS fertőzést tudnak okozni.
Nekem is így kezdődött, jobb oldali nyilallásokkal, aztán egyre erősebb lett, belázasodtam, végül csak több hasi műtéttel tudták helyrehozni a dolgot és ráment az egyik petevezetékem is. (Sajnos hiába jeleztem a kontrollon az orvosnak, hogy még mindig vannak fájdalmaim, nem foglalkozott velem, nem vizsgált meg, így aztán egyre súlyosabb lett a helyzet. Semmiképp ne hagyd magad lerázni, ha fájdalmaid vannak, ez nem játék!)
A kérdés első fele: az erős fájdalom nem normális, menj vissza az orvoshoz. Nekem is volt befejező műtétem vetélés után, szinte semmi panaszom nem volt már 1-2 nap múlva.
A második fele: Természetesen lehet gyereked. De a műtét utáni szövettani eredményéből semmi nem fog kiderülni. A dokim azt mondta, az csak arra való, hogy kiderüljön, valóban elhalt terhességet fejeztek be.
Két missed ab után érdemes lenne legalább a hormonokat, a véralvadást nézni.
Ne keseredj el!
Sajnalom ami Veled tortent. Abszolut egyutterzek. Nekem 3hete volt missed abom (9hetes terhesseg-7hetes fejlettseggel-beindult a veteles magatol-muszeresen fejeztek be.
Nem lehet,hogy a petefeszked erzed? Peteeres? En a mehenkivulim ota(mert az elso nekem az volt) durvan megerzem a peteeresem..eros mensi fajdalom intenzitasu maga a tuszorepedes csak mashogy faj es mashol, elotte pedig csak szurkal a petefeszkem.(elvaltozast nem talaltak).
Kitartast!Leszel meg Anyuka. Nem adhatjuk fel!Mielobbi problemamentes terhesseget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!