Vetélés után mennyit kell várni, az újra teherbe eséssel?
En is hasonlo cipoben jarok/nekem 9hetes volt a pici ;( /,igy olvasgattam egy csomot a temaban. Hat abszolut megoszlanak a velemenyek. Mar a mutet utani szexmentessegrol is 3het-elso mensi utan -6het -ig terjedo intervallumot mondanak. (Nekem az ugyeletes aki mutott 6hetet,a sajat dokim 3at mondott.)A probalkozasra az elso menstruacio utantol(olvasni olyat is ,hogy azt se jott meg..) -egeszen 6honapig terjedo idot javasolnak. De a legtobben 2-3ciklust irnak. A dokim 2 ciklust mondott,az ugyeletes dokino 2-3at.Elso verzes utan kontroll.
Harom ismerosom is az elso mensi utan esett ujra teherbe es egeszseges kisbabajuk lett.Az egyikuk azota mar 3gyermekes anyuka;) De elvileg jobb ha picit pihen a szervezet. Kitartast es problemamentes terhesseget kivanok a jovoben ;)
Április elejen volt missed abom.
30 nap múlva jött meg, onnantól nem védekeztünk. Úgy voltam vele, ha készen állok rá, akkor jönni fog a baba.
Három hónap múlva lettem terhes.
A baba 20 hetes, minden oké vele, minden vizsgálat szerint egészséges.
Nagyon gyakori a korai vetélés, sokkal inkább, mint mondjuk én gondoltam.
Legközelebb nem lesz semmi baj!
Szia
Nekem 2 vetélésem volt, mindkétszer 3-6 hónap várakozást javasoltak. Persze türelmetlen voltam én is, az első után 6. Hónapra fogant meg a lányom, aki 6 éves, a második után 7-hónapra, de annak még nagyon az elején járok. Szóval a dokim azt mondta, a nagy könyv szerint 6 hónap, de mivel jó az egészségi állapotom és fiatal vagyok (idén 30), egye fene legyen 3 hónap. Úgy néz ki, nálam a fél év a nyerő. Amúgy van egy 10 éves fiam is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!