Sogornöm miatt irom ki a kérdést,6 év alatt 5 vetélése volt!? Nála mindent rendben találtak, viszont a sogoromnál kevés volt a "jo anyag" de kapott kezelést és azota okés 70-80 százalékos lett!
Ok, ez azért így más, azt hittem, nem ennyire fiatal a terhessége.
Az, hogy van egy gyereke korábbról nem sokat jelent, mert azóta azért idösebb lett, ezen kivül idöközben is kialakulhatott valami probléma.
De azt tudni kell, hogy a terhességek legalább egyharmada-fele az elsö 6-8 hétben megszakad, és ez teljesen normális orvosi szempontból. A legtöbb esetben a magzattal valami nincs egészen rendben, és ezért nem marad meg a terhesség.
Olyan nincs hogy a férfi hibàjàból megy el a baba. Ha kevés a jó anyag az csak a teherbeesést nehezíti, de nem befolyàsolja a létrejött terhesség megmaradàsi esélyeit.
Valószìnűleg hormonpótlàs kellene neki, de ha ő elzàrkózik attól hogy vele van a gond, akkor nem lehet vele mit kezdeni. Mert neki kellene orvostól orvosig jàrni, hogy megàllapítsàk mi a gond. És nem úgy hozzààllni, hogy még nem akar orvoshoz menni. Ennyi vetélés utàn pozi tesztnél az legyen az első dolga hogy orvoshoz rohan, aki azon nyomban figyelemmel kìséri!
Mi a helyzet a sógornőddel?
Én is vérzek másfél hete, rohantunk az ügyeletre, kaptam Utrogestan-t (progeszteron), a barnázás még mindig van, de a baba fejlődik UH alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!