Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Méhszáj tágító után elkezd az...

Méhszáj tágító után elkezd az ember vérezni?

Figyelt kérdés
Holnap lesz a műtétem sajnos, és próbálok mindenre felkészülni. A doki azt mondta hogy tablettás méhszáj tágítás lesz, viszont az a kérdésem, hogy ezzel együtt el is kezdek vérezni, ahogy tágul a méhszàj? Tehát a műtétre már úgy tolnak be, hogy vérzek? :( tudom hogy nem én leszek az első ilyen eset, de olyan kellemetlen, nem?! :( előre is köszönöm
2016. okt. 6. 14:37
 1/3 anonim ***** válasza:
Én szülés indításkor kaptam, volt tágulásos vérzés, de csak kb egy fél tenyérnyi. Nem vettem fel ezért betétet, nem is engedik, sztem vszinu neked is lesz, de hidd el, senki nem törődik vele.
2016. okt. 6. 15:37
 2/3 anonim ***** válasza:

Befejezetlen vetelessel mentem műtétre. Nem kicsit vereztem. ..

Ez ott senkit nem érdekel, a műtét közben amúgy is minden véres lesz.

Engem sem érdekelt, ez volt a legkisebb bajom akkor.

2016. okt. 6. 15:56
 3/3 A kérdező kommentje:
Igen, valószínű, hogy holnap már engem sem fog érdekelni, de most mindenen parázok :(
2016. okt. 6. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!