Missed ab utáni hetekben vékonyabb a nyálkahártya, mint egy rendes ciklusban?
3 hete volt missed ab-om. Az orvosom 7 mm nyálkahártyát mért.
Érett petét nem látott. Lehet, hogy 1 hete volt peteérésem, de lehet, hogy csak 1-2 hét múlva lesz.
Nagyon kevés a műtét után 3 héttel ez a 7 mm?
Ha megjön a menses utána már a következő vastagabb lesz vajon?
Szerintem még nem volt peteérésed. Missed ab/abortusz után nem feltétlenül áll be egyből 28 naposra, vagy olyanra, mint előtte volt. De ezt el is szokták mondani. Nekem pl. 7 hétre rá jött meg újra, tehát kb. 5 héttel műtét után volt ovum.
De amúgy sem olyan kevés az a 7 mm.
Igen, tudom, hogy nem egyből áll vissza.
Sajnos nekem ez a 3. elhalt terhességem.
Az első kettőnél megjött 4-5 hét múlva, de azok régen voltak, és közbe született is egy gyerekünk.
Ha ez már a harmadik vetelesed volt, érdemes lenne vizsgálatokat végeztetned.
Harmadik után már a tb is támogatja.
A másik 2 elhalt terhesség 7 éve volt,és akkor született is egy gyerekünk.
Most kistesót szeretnénk.
A 3 vetélés nem egymás után volt, és közbe lett élő baba is, így az orvosok szerint nem kóros.
Engem az érdekelne, amit a kérdésbe írtam ki.
Előző vagyok.
Már tettél fel erről kérdést, és ott írtam.
Nekem a kontroll a missed ab műtét után 10 héttel volt (ekkora kaptam időpontot), akkor voltam a harmadik ciklus 14 ciklusnapján. Szintén 7 mm volt a nyálkahártya. Abban a ciklusban lettem terhes.
Peteérés körül normál esetben sem kevés a 7 mm, mensi előtt kellene, hogy vastagabb legyen.
Egyébként a túl vastag nyh sem jó jel, ugyanúgy hormongondot jelezhet, mint a túl vékony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!