Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Szeretném a vetelés dátomát...

Szeretném a vetelés dátomát magamra tetováltatni! Időben mennyit kéne várni vele? Már lassan 2 hete történt és könnyebb nem lenne de legalább lenne más fájdalmam is a lelkin kivűl! Van valam egészségügyi oka hogy még esetleg várjak vele?

Figyelt kérdés
2016. szept. 6. 13:43
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
85%
Nem akarok beleszólni abba, ahogy feldolgozod a gyászt, inkább csak egy alternatív ötletet szeretnék adni: ha már volt kitalálva név a babának, akkor próbáld meg, hogy ráírod egy lufira és felengeditek az égbe, miközben elbúcsúztok tőle. Hátha segít.
2016. szept. 6. 16:52
 12/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszàt!
2016. szept. 6. 17:56
 13/19 anonim ***** válasza:
93%

Szia!

Én csak annyit tennék hozzá - függetlenül az ilyen tetoválásról való véleményemtől -, hogy én épp tegnap érdeklődtem egy tetováló szalonban hasonló dolog kapcsán. (Én valami pozitívat, a reményhez kapcsolódó dolgot varrattam volna.) A szalonban megérdeklődtem, hogy a műtét után kell-e várni, illetve még fontosabb: későbbi várandósságra milyen hatása lehet.

Az tudható, hogy várandósan nem lehet tetováltatni, és például vérplazmát nem lehet adni, ha előtte fél éven belül tetováltattak, ezért kérdeztem, mi vonatkozik a várandósságot megelőző hónapokra. Azt mondták, hogy ahogyan a vérplazmát is bezavarhatja, bár nem mondják egyértelműen, hogy kárt okoz, de nem szeretnének kárt tenni, ezért nem javasolják a tetováltatást, amennyiben pár hónap múlva újra szeretnénk kisbabát vállalni.

Nem tudom, ti jelenleg akartok-e, ha igen, akkor mikor újra belevágni a babázásba, de mi például 3 hónap múlva szeretnénk, és ezt a kockázatot épp ezért nem érdemes szerintem megtenni. Jobb lehetőleg biztosra menni.

Kitartást kívánok neked a továbblépéshez!

2016. szept. 7. 00:47
 14/19 A kérdező kommentje:
Mèg nem döntötük el hogy mikor szeretnénk újra probálkozni! Valamikor úgy gondolom hogy jó lenne 3hónap múlva de van hogy úgy erzem többet kéne várni! Nagyon félek hogy újra megtörténik és azt nagyon nehezen viselném 😣
2016. szept. 7. 11:27
 15/19 anonim ***** válasza:
88%

Ne félj tőle, nem fog újra megtörténni!

Nem írtad, mikor történt a vetélés, hanyadik terhességi héten. Ha még az első 12 hétben, az sokkal-sokkal gyakoribb, mint gondolnád.

Sajnos én is vesztettem el babát a 8. héten, és utána jöttem rá, hogy mennyi nő esik át ezen. Ha csak ezt az oldalt megnézed, látod, hogy menyi kérdés van ebben a témakörben.

Meg kell élned a fájdalmat és a gyászt, el kell engedned ezt a babát. De utána tudni fogsz optimistán nézni a jövőbe.

Most újra babát várok, már 13 hetes, és minden rendben. Persze, nem voltak felhőtlenek az első hetek, hónapok, de most érzem, hogy minden rendben lesz.

2016. szept. 7. 13:23
 16/19 anonim ***** válasza:
0%
Utolsó válaszoló.Írta,hogy 2 hete történt...
2016. szept. 7. 13:54
 17/19 anonim ***** válasza:
81%

Nekem 6 hónapot javasolt annak idején az orvos. 9-t vártam, de csak azért, hogy befejezhessek egy . A következő babát szépen kihordtam.

Nem tudták megmondani, mi okozta a vetélést. Nagyon pici volt még a baba (kb 6-7 hetes) A legtöbb esetben nem tudják a valódi okot.

Adj magadnak időt. Csinálj olyan dolgokat, ami jólesik: séta, cukrászda, barátnőzés, tv-és, mindenkit más kapcsol ki.

Sokan vagyunk, akik ezt átélték. Nekem már nagycsaládom, van és minden baba természetesen fogant.

Neked is sikerülni fog.

2016. szept. 7. 14:04
 18/19 anonim ***** válasza:
56%
17-s vagyok: befejezhessek egy tanfolyamot
2016. szept. 7. 14:06
 19/19 A kérdező kommentje:
2hete történt és 8hetesen halt el de csak 3hétre rá veték észre 😕😕😕
2016. szept. 7. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!