Elhalt embrió esetén műtét mennyi időn belül?
Sajnos megállapították, hogy a 10 hetes kis embrió elhalt. A műtétet keddre írta ki az orvos.
Csak azt szeretném kérdezni, hogy más is járt esetleg úgy, hogy 5-6 nap telt el a műtétig?
Nekem mire kiderült már 2 hete elhalt, és még ahhoz képest is 3 hétre írtak ki műtétre... Úgy kellett keresnem orvost, aki megcsinálta 8 nappal a szomorú diagnózis után... Sose fogom megérteni, miért ilyen sokára írtak ki.
Kitartást kívánok, vigyázz magadra!
Az elso vetelesemnel 9 hetesen halt el az embrio, ez kb masfel hettel kesobb derult ki. Par nappal kesobb volt a mutet, addigra mar elkezdtem verezgetni, de vegul elmentem a mutetre. A verzesem egyre tobb volt (gyenge mensi szerure erosodott es gorcsolgettem is mar, szerintem egy-ket napon belul elment volna magatol is.
Sajnos utana ismet volt egy elhalt terhessegem, akkor szerettem volna varni a spontan vetelesre. Kb masfel hetet vartam azutan, hogy megszunt a szivmukodes es elveteltem spontan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!