Középidejű vetélés mögött milyen okok állhatnak?
Figyelt kérdés
23 hetesen elvetéltem,minden előjel nélkül kinyílt a méhszájam. Még várunk a patológia eredményére,szövettanra.Felszálló fertőzésre gondolnak,de a hüvelyi kenetem negatív lett.A crp-m 17 lett, a wbc is magasabb lett, 21.A magzatvíz sárgás volt és bűzös. Azt mondták, lehet nem találnak magyarázatot.Várnak még rám vizsgálatok, de addig is érdekelne, hogy ki mit hallott a témában? Ki milyen okról hallott? Köszönöm előre is. 4 hete csak az okokat keresem,az internetet bújom,szeretnénk gyerek(ek)et,ez a veszteség felfoghatatlan.Egy év múlva próbálkozhatunk újra az orvos szerint, addig mindent szeretnénk kideríteni,ha lehetséges.2016. aug. 30. 09:38
21/23 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom,ez szörnyű, "egy kis nátha" mire képes. Nekem azt írta egy a '80-as években többször vetélő anyuka, hogy végül immunerősítő injekciókat kapott. Lehet ez most sem ártana,nem mindenkinek erős az immunrendszere,hiszen akkor minden kisgyermekes kismama így járna,a gyerekektől könnyű összeszedni az efféle bacikat,vírusokat. Nekem a műtét után nem voltak komplikációim,a vérzés normális volt.
2016. szept. 2. 09:08
22/23 anonim válasza:
Igen, félek is hogy a következőnél nehogy össze szedjek vmit. Pedig utoljára talán 3 éve voltam beteg. A doki azt mondta hogy az miatt volt, hogy nem volt rendes tél, a vírusok mutálódnak. Komoly tűnetet nem okoznak, csap pusztítanak, mondta hogy a szervezetem harcolt rendesen. Most szedek C vitamint is plusszba. Parázok mert a kisfiam meg megy bölcsibe, közben meg próbálkozunk már.
23/23 A kérdező kommentje:
Megáll az ész,akkor immunrendszer erősítése kell ezerrel. Most már én is nagyon kíváncsi vagyok a végleges eredményre.Nektek pedig sok sikert kívánok és problémamentes áldott állapotot.
2016. szept. 3. 15:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!