23 hetesen elvetéltem,minden előjel nélkül kinyílt a méhszájam. Még várunk a patológia eredményére,szövettanra.Felszálló fertőzésre gondolnak,de a hüvelyi kenetem negatív lett.A crp-m 17 lett, a wbc is magasabb lett, 21.A magzatvíz sárgás volt és bűzös. Azt mondták, lehet nem találnak magyarázatot.Várnak még rám vizsgálatok, de addig is érdekelne, hogy ki mit hallott a témában? Ki milyen okról hallott? Köszönöm előre is. 4 hete csak az okokat keresem,az internetet bújom,szeretnénk gyerek(ek)et,ez a veszteség felfoghatatlan.Egy év múlva próbálkozhatunk újra az orvos szerint, addig mindent szeretnénk kideríteni,ha lehetséges.
Igen,tudom,hogy csak szenvedett volna,az orvos is mondta,hogy nagyon kis éretlen volt még,volt ott neonatológus is,együtt vizsgálták meg. A doki is azért szülesztett,és nem császározott,mert engem nézett,és a következő esélyeket.Köszönöm! Két hét múlva visszaállok dolgozni,talán úgy majd az idő is jobban telik,de egyelőre jó még itthon,még nagyon hullámzó a hangulatom,a héten lesz egy hónapja,hogy ez történt.
2016. aug. 30. 12:13
12/23 anonim válasza:
Figyu, ha gondolod, és a lelki oldaláról is jobban szeretnél beszélni, írj nyugodtan privátot!
2016. aug. 30. 12:49
13/23 A kérdező kommentje:
Rendben,köszönöm,írok!
2016. aug. 30. 13:30
14/23 anonim válasza:
Nagyon sajnálom :-(
Nekem a dokimm azt modta, hogy középidős terhességnél vagy genetika, vagy fertőzés. A fertőzés lehet felszálló, vagy az anyai véren keresztül bejutó. A felszállónál megreped a magzatburok, kinyílik a méhszáj. Nekem anyai véren keresztül történt a fertőzés, teljesen tünetmentes voltam. Fájt a torkom.pár napig, se láz se semmi. Ez a 14.héten volt. Aztán a 16.héten mentünk uh-ra ott derültki. A fvsejt számom nagyon magas volt kétszerese a műtét után háromszorosa de semmi tünetem nem volt. Antibiotikum tett helyre.
2016. aug. 31. 22:44
15/23 A kérdező kommentje:
Kedves #14-es válaszoló!Őszintén sajnállak Titeket! És a 16 hetes UH-n mit látott a doki? Hogy jött rá? Nekem is 21-es volt a wbc-m,de kismamáknál max.15 lehet,a crp-m se volt horror magas,azt mondta a dokim,mégis megtörtént a baj. Nekem azt a bővebb,olykor sárgásabb folyást leszámítva más bajom nem volt,de ez is inkább már a megelőző napokban volt,semmi más.Még megfázva se voltam.És nálad kiderült,hogy mi okozta a fertőzést, a nátha? Nekem hipp-hopp kinyílt a méhszáj, a burok viszont nem repedt meg. Milyen kivizsgálást javasolt a dokid?
2016. szept. 1. 08:15
16/23 anonim válasza:
Mehszaj elegtelenseg
Lehet genetikai orokletes allapot de pl terhessegmegszakitas utan egyik leggyakoribb komplikacio
Mehen beluli amnioghoriotitis
A burok fertozese magatol a terhessegtol ez szokott csunya magzatvizet okozni.
Köszönöm a segítséget! Akkor létezne olyan,hogy a burok a terhesség okán fertőződik?
Mehen beluli amnioghoriotitis - ezt kifejtenéd,vagy lefordítanád,nem találtam rá sehol,hogy pontosan mit jelent.A többi okot az orvos is jelezte,ezekre nagy részt vizsgálat is lesz.
2016. szept. 1. 16:29
18/23 anonim válasza:
A terhesseg alatt ket burok alakul ki a belso es a kulso az amnio es de ghorio reteg. Neha nehany baci GBS vagy GAS fertozes miatt a ket burok kozott fertozes alakul ki es ez keso veteleshez vezet.
2016. szept. 1. 16:40
19/23 A kérdező kommentje:
Értem, és köszönöm!
2016. szept. 1. 16:52
20/23 anonim válasza:
14-es vagyok. Az uh-on csak a mrghalt babát làtta és megmondta hogy kb.mikor halt meg. Akkor még azt mondta hogy vszínű nemtudják.megmondani az okot. Aztán beküldött a kórházba vérvételre, és amikor a labor eredményemet meglátta, akkor kérdezte hogy nem volt-e felső légúti megbetegedésem mert a labir alapján az lehett a gond. Mondtam hogy volt, és annak az ideje stimmelt a baba halálának az időpontjával amit a méretei alapján mondtak meg. Az osztályon a professzor is ezt nevezte meg oknak. Nem javasoltak kivizsgálást, mert volt akkor egy 15 hósom és a vetélés okaként a náthát mondták. Semmi.tünetem folyásom nem volt. A missed ab után nagyon durván véreztem, görcsöltem. Vérszegény is lettem, ez is a fertőzés miatt volt mondták, hogy a gyulladás miatt a műtét után összeesett a méhtest.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!