Volt valaki olyan helyzetben hogy a doki azt mondta hogy elvetett és utána kimerült hogy mégsem?
Figyelt kérdés
3hónapja vérzéssel mentem be az ügyeletre ahol aztmondta az orvos hogy elvetéltem. Kérdeztem mikor menjek vissza azt mondta nem kell mert otthon szépen le fog zajlani a dolog. Azóta 2x megnőtt a menzeszem de most késik. Viszont a pocakos is nőtt és eléggé terhespocak formája van és a közepén ott a barna csík igaz halványan de azt olvastam az csak akkor jelenik meg ha baba van. Orvoshoz csak jövőjével tudnék el menni meg tesztet venni is mert jelenleg olyan helyen vagyok ahol nem lehet kapni de egyszerűen nem hagy nyugodni a dolog :/2016. jún. 24. 18:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!