Mi a teendő amennyiben azt érzem, hogy már a pszichológus sem segít sokat?
Nemrég házasodtunk össze a feleségemmel és az első gyerekünket vártuk, de elvetélt. Mind a ketten nagyon kivagyunk miatta, bár én egyre jobban kezdem azt érezni, hogy a pszichológus sem nagyon segít. Mármint jó, hogy ki tudjuk valakinek beszélni magunkat, de ettől függetlenül még mindig nagyon nehéz ez nekünk.
Nem tudom, volt-e valaki hasonló helyzetben, de szeretnék valami tanácsot kérni, hogy miként lehet ezen túllépni. Előre is köszönöm!
Nagyon sajnálom kérdező, sajnos mi is keresztül mentünk rajta, én félidős voltam, mikor kiderült, hogy beteg a babánk. :(
Először semmi sem segített, úgy éreztem, hogy ezt nem fogom kibírni és arra gondoltam, hogy soha nem akarok emberek közé menni, legalábbis nem olyan közé, akik tudják a történetem.
Nekem pl pont az segített, hogy kisírtam, kibeszéltem magamból. Írtam neki levelet, és elkezdtem nagyon tudatosan kezelni. Megbeszéltük a férjemmel, hogy mik a pozitívumai a helyzetnek, és mik azok a dolgok, amikért hálásak lehetünk a kisfiunknak.
Eltelt 2 hónap azóta, még mindig napi szinten eszembe jut, de már úgy érzem, tudjuk élni tovább az életünket. Ez persze nem jelenti azt, hogy nem fájdalmas, de sikerült elengedni, és más szemszögből nézni a történteket.
Mielőbbi megnyugvást és őszinte örömet kívánok nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!