Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Mi a teendő amennyiben azt...

Mi a teendő amennyiben azt érzem, hogy már a pszichológus sem segít sokat?

Figyelt kérdés

Nemrég házasodtunk össze a feleségemmel és az első gyerekünket vártuk, de elvetélt. Mind a ketten nagyon kivagyunk miatta, bár én egyre jobban kezdem azt érezni, hogy a pszichológus sem nagyon segít. Mármint jó, hogy ki tudjuk valakinek beszélni magunkat, de ettől függetlenül még mindig nagyon nehéz ez nekünk.

Nem tudom, volt-e valaki hasonló helyzetben, de szeretnék valami tanácsot kérni, hogy miként lehet ezen túllépni. Előre is köszönöm!

2016. jún. 8. 22:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
#5, Jézusom, bocsánat, ezt nagyon benéztem, nem rád gondoltam, hanem azokrs azt írták elöfordul és nem kell nyavalyogni. Már nem merek számot írni! Ne haragudj, nem szándékos volt!!
2016. jún. 9. 17:40
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sajnálom a történteket :-( én a 16.héten vesztettem el a babámat 3 hónapja. Nekem szerencsére segített a pszichológusi beszélgetés, de annak ellenére fáj és nincs nap hogy ne jutna eszembe. Szeressétek egymást, legyetek egymás támaszai, gyászoljatok. Ez egy hatalmas tragédia hogy a gyermeketeket elvesztettétek, ide idő kell. Meg kell tanulni ezzel élni, lassan fog menni, mert szinte minden élethelyzetet más szemnel látsz. Pl.egy esküvőn vendégként csak az járt a fejemben hogy ő soha se lesz szerelmes :-( Az angyalok szülei csoportot én is ajánlom. Ha vmi olyanom van kiírom magamból megértenek és jobb minden.
2016. jún. 9. 22:20
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Őszinte részvétem. Tudom min mentek keresztül. Sajnos semmi nem segít csak az idő. Meg kell "érnetek" arra hogy elengedjétek. Apránként jobb lesz. Nekem két évig tartott míg elfogadtam a 20 hetes Magzatlányom elveszítését. Utána megszűnt az intenzív fájdalom azóta békében hordom a szívemben. Visszahozni nem tudom de helye van a szívemben. El kell gyászolni ami egy nagyon lassú folyamat. Leginkább olyanok segíthetnek benne akik átmentek rajta. Sajnálom. A legnehezebb terhet kaptátok. Közhely és most nem segít de tényleg csak azok kapják akiknek a szíve még épp elbírja. Kitartás! Kapaszkodjatok egymásba és menni fog!!!!!!!
2016. jún. 10. 22:05
 14/16 anonim ***** válasza:
Először is részvétem,kedves kérdező.Azt csak halkan jegyzem meg,hogy ez nem vetélés,hanem szülés volt....ebből adódóan biztos,hogy még fájdalmasabb,hiszen akár élhetne is(a korából ítélve).Hosszú folyamat ez,adj időt Magadnak,Magatoknak!
2016. jún. 11. 16:21
 15/16 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom kérdező, sajnos mi is keresztül mentünk rajta, én félidős voltam, mikor kiderült, hogy beteg a babánk. :(

Először semmi sem segített, úgy éreztem, hogy ezt nem fogom kibírni és arra gondoltam, hogy soha nem akarok emberek közé menni, legalábbis nem olyan közé, akik tudják a történetem.

Nekem pl pont az segített, hogy kisírtam, kibeszéltem magamból. Írtam neki levelet, és elkezdtem nagyon tudatosan kezelni. Megbeszéltük a férjemmel, hogy mik a pozitívumai a helyzetnek, és mik azok a dolgok, amikért hálásak lehetünk a kisfiunknak.

Eltelt 2 hónap azóta, még mindig napi szinten eszembe jut, de már úgy érzem, tudjuk élni tovább az életünket. Ez persze nem jelenti azt, hogy nem fájdalmas, de sikerült elengedni, és más szemszögből nézni a történteket.

Mielőbbi megnyugvást és őszinte örömet kívánok nektek!

2016. jún. 11. 21:02
 16/16 anonim ***** válasza:
Beszeljetek orvossal, ha ujabb babat akartok, de van itt egy film, ahol egy angol szuleszprofesszor magyarazza, hogy a vetelesek negyedet az anya suru vere okozza. a kismeretu 75-100 mgram napi szedese higitja a vert, es az jo veralvadas ellen, illetve a verlemezkek tapadasat gatolja.
2016. jún. 28. 23:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!