Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Középidei vetélés után 2...

Középidei vetélés után 2 héttel normális-e a barna pecsételés és hogy átlátszò vagy néha barnás nyúlòs nyákdarabok távoznak belőlem?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 27. 12:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Sajnálom :-( engem is nagyon megviselt. Engem a műtét meg az utána lévő görcsölés. Bódításba csinálták és emlékszem meg éreztem mindent. Én utána görcsöltem 5 órát kaptam oxitocint meg a méhgyulladás miatt iszonyatosan véreztem. Nekünk a kontrollon mpndta hogy 3 hónap várakozást javasol. Gravidát és inofolicit szedek, plussz a műtét utáni nagy vérveszteség miatt még 1 hétig vasat kell szednem. Én elmentem pszicholóhushoz, mert 3 hétig csak a műtéttel álmodtam, utána meg mindenfélét hogy meghal a kisfiam is stb. Meg sokat kellett sirdogálnom. Egyszer voltam eddig de minden bajom megszűnt,pedig csak beszélgettünk gyógyszert nem is adott. Szörnyű lehetett ez a hosszú vajúdás, sajnálom :-(
2016. ápr. 28. 19:00
 12/13 A kérdező kommentje:

Nekünk is 2-3 hònapot javasolt az orvos. Èn holnap hìvom a szövettan ès a kontroll miatt, ha lesz erőm.

Most megint görcsölök, enyhe mestruàciò jellegű fàjdalom...de sztem pszichès. Èn is elkezdtem teràpiàt, eddig 3 alkalom volt, sokat segìt, de nyilvàn erre a fàjdalomra nincs csodaszer... gyògyszert èn se szedek, bár eleinte voltak rèmálmaim. Nagyon nehèz, de már most könnyebb, mint közvetlen utána.

A műtètnèl engem sem altattak, amitől elèggè bestresszeltem. Nekem eda-t adtak, fàjdalmat nem èreztem, de rettegtem. Az egyik műtős vègig nyugtatott. Nagyon hàlàs vagyok a kórhàz dolgozònak a szakmai tudàsukèrt ès az embersègükèrt.

2016. ápr. 28. 22:36
 13/13 anonim ***** válasza:

Ezt elfelejteni nem.lehet, csak mehtanulni vele együtt élni. A kórházi dolgozók szerencsére nálam is kedvesek voltak. A műtőbe az a szülésznő volt akinél a kisfiamat szültem, simogatta a fejem kedves volt. A pszichológusom.mondta hogy sajna nem mindenhol kedvesek egy ilyen helyzetbe sem, ahol ő dolgozik ott pl. nem ilyenek. Nagyon nem számítottunk erre. Vam egy 17 hós kisfiam, aki 1,5 év alatt sikerült pcos-miatt és a tesó az első alkalommal összejött. Letelt a kritikus 10 hét is mert sárgatest elégtelenség miatt utrogestant kellet használnom mondkét terhességemnél, megvolt a 12.hetes gemetika +kombinált tesz már megnyugodtunk hogy baj nem lehet.

Mi nem mentünk el a szövettanért mert 3 hete halott volt és a dokim mondta hogy annyira bomlásnak indult már hogy értékelhetetlen volt :-(

Remélem, hogy mihamarabb felépülsz és mihamarabb egy egészséges baba anyukàja leszel!!!

2016. ápr. 29. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!