4hetes (kb) terhes vagyok,20. -áig nem tudok orvossal beszélni. Mitől vetélhetek el? Félek!
Ne emelj nehezet, öltözz rétegesen, pihenj amennyit tudsz, szedhetsz magnéziumot is.
A gépek zaját nem hallja még a baba, később is csak tompán fogja hallani. Víz alatt te is tompábbab hallassz, ő vízben növekedik.
Az, h a gépek ráznak nem a legjobb, bár nem akarok marhaságot mondani, nem tudom ez mennyire lehet hatással a babára.
És a legfontosabb: ne stresszelj!!!
Aztán ha voltál dokinál írj!!
Megkérdezhezem mióta késik?
Igyál palástfű teát, segít megtartani a babát.
Ne stresszelj, ha egy baba jönni akar, az el nem megy, emelhetsz te amit akarsz. ;)
Attól mert ő nem tudja X ország nyelvét, a gyerekre ragadni fog a bölcsiben, oviban, suliban. Nem egy ilyet láttam. A gyerek jobban beszél, mint a szülő és teljesen jól élnek kint így is.
A másik pedig: lehet nem azért jár magyar dokihoz mert nem tudja a nyelvet, egyszerűen csak azért mert ha egyszer van lehetősége, miért ne?!
Éltem Angliában, megváltásnak tekintettem, ha magyarokat hallottam 😃
A kérdező nem tudott két mondatot váltani az állapotáról a dokival, mert az nem magyar. Ez pontosan azt jelenti, hogy nem szórakozásból jár magyar orvoshoz, hanem mert nem tudja az adott nyelvet.
Emellett a gyerek hátránya nem abban jelenik meg, hogy nem beszél majd jól pl angolul. Nem kizárt, hogy szépen megtanul angolul. De hogy sosem lesz olyan jó tanuló, mint amilyen itthon, az anyanyelvén lenne, az biztos.
Másrészt anyanyelvet az anyától szokás elsajátítani, nem az óvodában. A bölcsődét hagyjuk, az a mosogatásért kapott fizetésből kigazdálkodhatatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!