Ferjem bent lehet velem a mutetem elott es utan?
Nálunk már a nőgyógyászati osztályra se mehet látogató, nő sem.
Személyiségi okokból, ami érthető is. Te se örülnél, ha hoznak a műtőből egy szál semmiben, tesznek át az ágyadra, kilátszik minden, másnak meg ott a férje a kórteremben. Nem azért ment hogy téged nézzen, na de mégis...
Én úgy bírtam ki, hogy bevitt reggel, amíg felvették az adatokat, ott lehetett, aztán nap közben mikor tudtunk, írtunk meg hívtuk egymást. Aztán délután már ott volt a környéken egy rokonnál, amint telefonáltam, hogy mehetek haza, már jött is értem.
Tudom, hogy félsz, de ezen az se segítene sokat, ha ő ott lenne, támogatni pedig távolból, telefonon is fog téged.
Tavaly volt ket nogyogy mutetem is, a masodiknal bent voltak az egyik szobatarsamnal a rokonai. G...ci idegesito volt, hogy kihoztak a mutobol, probaltam volna pihenni, aludni, ezek meg ott pusmogtak, sisteregtek folyamatosan, allandoan ki-bejarkaltak a szobabol. Szoval en azt mondom, hogy max kiserjen be, es amikor mar magadhoz tertel mutet utan, akkor hivd fel hogy bemehet.
29N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!