Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Missed ab-om lesz. Van valami...

Missed ab-om lesz. Van valami modszer a veteles beinditasara?

Figyelt kérdés
Kedden kell befukodnom,a laminariat felrakjal,szerdan mutenek.A tagutastol rettegek,es azt meg szeretnem elozni.Lehet valahogy beinditani a vetelest itthon hogy ne rakjak fel a tagitot?Lehet hujen hangzik de igy megusznam a tagitot.Legalabb ennyi lenne benne jo,a mutettol nem felek mert alszok,de annyi rosszat olvastam a tagitastol.
2016. márc. 26. 16:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Missed ab.-om volt 7+4 hetesen, beindult a verzes, de magatol nm nyilt ki a mehszaj.

Engem gyogyszeresen tagitottak, ami annyit jelentett, hogy lefekves elott a doki felhelyezett egy gyogyszert a mehszajamhoz, utana mar nm kellhettem fel, mondjuk el is aludtam, nem fajt, nem verzett...

Masnap mutet, mutet utan menstruacio erossegu verzesem volt, ami 8 napig eltartott, ha jol emlekszem 10 nap verzes mar koros, a mutet utan 28 napra megjott.

Kitartas!

2016. márc. 27. 00:05
 12/12 anonim ***** válasza:
Sajnálom.hogy veled is ez történt :-( A tágítónál a doki először fertőtlenítette a hüvelyt, adott egy lidocain injekciót, ez szúrt egy picit, és 2 pálcikát tett fel. Azt mondta olyan mint a hurkapálcika, ami nedvességre megdagad és kb.2 cm-es rést csinál, nekem 14hetes méretekjel rendelkezett a babám. 4 órát kellett feküdni, semmit se éreztem, semmi sem fájt. A műtét ez után volt, nekem bódításba, sajna itt éreztem a dolgokat :-( aztán kaptam.oxitocint a baba mérete miatt ami miatt görcsöltem, meg sok vért vesztettem.mert a méhem gyulladásba volt, de akinek kisebb terhessége volt, semmi baja nem volt, aludt egyet és haza mehetett nem vérzett nem görcsölt. Kitartást!!!
2016. márc. 28. 23:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!