Missed ab-om lesz. Van valami modszer a veteles beinditasara?
Kb. semmit nem érzel a tágításból. Nekem tavaly volt abortuszom. Reggel felrakták a lamináriát, és aztán feküdnöm kellett. Maga a felhelyezés egy enyhe tűszúrásnyi "fájdalom" volt, aztán semmi. Valamikor kora délután jöttek, hogy visznek műtétre (addig feküdtem/aludtam). Mikor felkeltem, csak annyit éreztem, mintha iszonyatosan megtelt volna a tampon menzeszkor :P Befeküdtem, aztán a kórházi ágyon ébredtem. Semmiféle fájdalmam nem volt, még aznap haza is mehettem, másnap már sportoltam. Szóval nem kell parázni, a laminária jobb, és biztonságosabb, mintha magadnak kezdesz el kísérletezni. A vetélés meg amúgy iszonyú fájdalommal jár.
29N
csak egy dolog jut eszembe, de ezen már nyilván túl vagy: az idő. nekem hétfőn kezdődött a vetélésem, a dokim azt mondta, adjunk neki 3 napot, szerinte le fog szakadni. Le is szakadt, ki is lökődött még szerdán, pénteki kontrollon már be volt záródva a méhem is utána.
gondolom, ha előre tudod, mikor műtenek, már kaptál várakozási időt.
Ha lehet ilyet mondani, én örültem, hogy missed ab lett és nem spontán vetélés, úgy gondolom ez a 2 rossz közül a kevésbé rossz. Lelkileg és testileg is kevésbé sokkoló talán.
A tágulás nem fáj, a laminária felhelyezése kellemetlen csak.
Pár hete volt vetélésem. Rosszabb mint egy menzesz.
Tavaly volt missed ab. A tágítást is ki lehet (kell) bírni. Gyorsabban vége.
Akinek volt tágitas leirna a folyamatat?Hogy tortent pontosan?meddig tartott?Milyen muszereket dugdostak bele?Mért kell kedd reggel befekudnom ha csak szerda delelott mutenek?Egy teljes napot bent lesz asz az ize?És akkor is verzek majd mior tagulok vagy csak mutet utan?
Köszönöm
Se a tágításkor, se a műtét után nem vérzel. Műtét után minimális vérzés oké, de nem számottevő.
Tágítás: felfekszel a vizsgálószékbe, és a doki felszúrja a laminária bevezetőt. Ezután felhelyezi a lamináriát, majd visszamész az ágyba. Felhelyezés után közvetlenül min.3 órát feküdni kell, hogy még véletlenül se csússzon el a laminária. A 3 óra letelte után már felkelhetsz, pisilhetsz stb. Nem érzed különösebben a tágítót magadban, kb olyan érzés, mintha egy teljesen megtelt tampon lenne benned. Ahova felhelyezik a lamináriát, ott nincsenek érző idegek, ezért nem fáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!