Vetélés után, az átmeneti időszakban hogyan védekezzünk?
Gumi kizárva, mivel mindkettőnk számára teljesen élvezhetetlenné teszi a szexet. (Próbáltunk sokfélét, egyik sem vált be.)
Néhány hónapot mindenképpen ki szeretnénk hagyni, míg újra próbálkozunk.
Megszakítás, naptár módszer, hüvelygyűrű...
Nekünk 3 hónapot javasolt a doki utána, amiből eleve a 6 hét ugye tilos...
Mi ovszert hasznaltunk.
Ha az nem jo es a naptar+megszakitas sem, akkor marad esetleg a gyengebb hormonalis (pl huvelygyuru, nrm tul eros fogamzasgatlo tabletta), mert ezek hamar kiurulnek.
Vagy pesszarium, sohasem hasznaltam, de atmenetileg kiprobalnam kombinalva megszakitassal, esetleg pharmatex-szel. (Kulon-kulon en egyikben sem biznek meg, de egyutt jo lehet).
Nekem a pharmatex kúp bevált, hormontartalmút nem szedhetek, a gumit sem szeretjük (nekem se jó, nem csak a páromnak), és ez bevált.
Tudom, hogy akár teherbe is eshetek mellette, de az se lesz tragédia. Eddig nem volt ilyen 'baleset'.
Amint abbahagytuk a használatát, rögtön teherbe estem, nem kellett szünetet se hagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!