Ez gyerek lehet?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Januàr 8-an vetèltem el 5 hetes terhesen, szèpen teljesen kiürültem ès minden rendben van most kellet volna megjönnie de eddig mèg nem jött, tegnap dèlutàn teszteltem egyet ès halvàny pozitiv lett a teszt.

ez újjab baba vagy az elöző terhessèg?

2016. febr. 13. 12:41
 1/7 anonim ***** válasza:
Elballagsz szépen a nőgyógyászhoz, és ő megmondja.
2016. febr. 13. 13:20
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem a kovetkezo menzesz idejen meg halvany pozi volt, kesett is. Ket honapra ra volt uj baba. De lehet ujabb baba is. Volt eleg ido kivizsgaltatni magad?
2016. febr. 13. 13:21
 3/7 A kérdező kommentje:
Koszonom az első èrtelmes vàlaszàt magamtól is ràjöttem, de mivel pèntek delutàb 16 kor nem màr nem fogad senki igy Hetfőig gondoltam itt megkèrdezem mert ez ugye egy ilyen oldal, de ha neked valami problèmid vannak azokkal a kèrdèsekkel amiket emberek kèrdeznek akkor inkàbb a vâlaszt tarsd meg magadnak ugyse volt valami èrtelmes..
2016. febr. 13. 15:19
 4/7 anonim ***** válasza:
Én is 5 hetesen vetéltem el, nekem egy héttel később már negatív tesztem volt, szerintem újabb terhességről van szó nálad. Drukkolok!
2016. febr. 13. 20:55
 5/7 A kérdező kommentje:

Akkor ez egy új baba. :)

Kicsit fèlek hogy megmarad e vagy hogy egyàtalàn az-e mivel màr párszor elhagytam.

Pedig legutoljàra amikor orvosnal voltam latta hogy nemsokara pete eresem lesz.

Nem tudom mi lehet ez mert ha az orvos latja a hogy nem sokara verezni fogok akkor ez esetleg egy kisebb hormon zavar mint ahogy a 2-dik valaszolo irta.

2016. febr. 14. 10:03
 6/7 anonim ***** válasza:
Én 2x vetéltem, nekem a férjem (orvos) azt mondta, hogy vetélés után rögtön nem lehet teherbe esni, csak miután megjött. Viszont 1 hónap után már negatívnak kéne lenni a tesztnek. Majd írd meg, hogy mi lett.
2016. febr. 14. 16:57
 7/7 anonim ***** válasza:
Kérdező mi a helyzet?
2016. márc. 8. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!