Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Vetélés után kinek mikor jött...

Vetélés után kinek mikor jött össze a gyerek?

Figyelt kérdés
1 hete vetéltem el.. 1 évet vártunk rá de sajnos elment .. 6 hetes voltam.. arra lennék kiváncsi hogy vetélés után kinek mikor jött össze a gyerek?.. és mikor kezdtek el probálkozni...meg azt is szeretném kérdezni hogy az egézségügyi kaparás után mikor fog megjönni? elötte 25 naposak voltak a ciklusaim
2015. jan. 12. 13:31
 1/6 anonim ***** válasza:
Sajnalom. Nekem egy egeszseges kislany utan volt 3 vetelesem. az elsonel pozi teszt utan begorcsoltem es megjott. Utana nem nagyon probalkoztunk par honapig, majd egy evre ra ujra terhes lettem. Terhesseg nem fejlodott, nem alakult ki szivhang kb 6-7ik heten elhalt. Mutet let a vege. Utana elutaztunk tehat jo 4 honaig nem is probalkoztunk. a legkozelebbi kb masfel evre ra jott ossze, minden ok volt, volt szivhang de 8+2 heten elhalt. ekkor kertem genetikat Trisomy 15-ot allapitottak meg vagyis a 15os kromoszoma rosszul osztodott. szinten mutet volt a vege. ekkor ugy dontottunk h Mo-ra hazamegyunk nyaralni. MArc 8-an mutottek. utana apr 11-en megjott rendesen. Mivel epp a nyaralassal foglalkoztam, h gondolataimat elterelje, mar majusban ujra pozit teszteltem es egeszseges kislanyom szuletett aki vasarnap less egy eves. Ne add fel. mindig van remeny!
2015. jan. 12. 13:55
 2/6 anonim ***** válasza:
Én novemberben vetéltem el 8 hetesen,mi mindenképpen megvárjuk a 3 hónap tisztulási időt már csak azért is mert az első menzeszem a műtét után 39 nappal jött meg ami nagyon fájdalmas volt és nagyon sok vérrel,még akkor is tisztultam vszínűleg,szóval még min.1 vérzés ami kellhet az egészséges méhnyálkahártyához.
2015. jan. 12. 13:59
 3/6 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok,azt nem írtam h a ciklusaim egyébként 33 naposak.
2015. jan. 12. 13:59
 4/6 anonim ***** válasza:
6hetesen elvetéltem, vetélés után a 4ik hónapban kezdtünk próbálkozni, elsőre sikerült.
2015. jan. 12. 14:16
 5/6 anonim ***** válasza:

3 éve próbálkoztunk amikor végre pozitívat teszteltem. Amikor a 9. héten sem volt szívhang, következett a missed ab. Ezután a doki 3 hónap pihit javasolt. Így is tettünk. A következő hónapban pedig megint pozitív lett a teszt, azóta már 9 hónapos "nagyfiú".

Ja és soha nem volt normális ciklusom. Volt, hogy 33nap, volt hogy 45.

2015. jan. 12. 14:52
 6/6 anonim ***** válasza:
A legidősebb gyerekem foganása előtt vetéltem el egy babát közvetlenül. Május végén vetéltem el, 12 hetes volt. Spontán vetéltem, nem kellett kaparás. Július közepén már újra reggeli (egész napos) hányingerem volt, meg sem jött a havivérzésem a két baba között.
2015. jan. 12. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!