Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Akinek úgy volt korai vetélése...

Akinek úgy volt korai vetélése, hogy előtte már volt egy vagy több problémamentes terhessége, azaz nem első baba lett volna, válaszolnátok néhány kérdésre?

Figyelt kérdés
Megtudtátok-e mi volt a probléma? Csináltattatok vizsgálatokat? Ha igen, miket? Milyen úton? (Úgy értem, kiírta orvos, vagy magánúton, ha igen, kb milyen összegekre lehet számítani?) Ha ezután újra sikerült teherbe esni, azzal már minden rendben ment? Harmadik gyermek lett volna, 5 hetesen megszakadt a terhesség, műtétre nem volt szükség. Előző két terhességemmel nem volt semmi gondom. Szeretnénk tovább próbálkozni, de nagyon félek, hogy megismétlődik.
2016. jan. 10. 17:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
52%

3 terhességből van egy gyermekem. De van, és ez a lényeg. A vetélések is hozzá tartoznak az anyasághoz, ők is a gyermekeink... meg kell gyászolni (tényleg!), és igen, a következő próbálkozásnál ott lesz, hogy mi van, ha újra...

Én most 5 hetes terhes vagyok, és minden egyes vécézésnél ellenőrzöm a papírt, hogy nincs-e rajta vérpötty. De ha lesz, akkor sem tudok semmit tenni...

Reménykedem, hogy nem lesz gond, igyekszem pozitívan hozzáállni, ennél többet nem tehetek. Egyébként soha nem vizsgálták a vetélések okát, nem is tartottam fontosnak, mivel bizonyított, hogy ki tudok hordani és meg tudok szülni egy gyermeket...

2016. jan. 10. 21:01
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Nekem 9! terhességem volt már, ebből 5 gyerek született. 3 elhalt terhesség és 1 spontán vetélés. Nem derült ki egyiknél sem az ok.
2016. jan. 12. 13:29
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekem pont az első kettő volt korai vetélés, de azért leírom: 5 hetesen és 7 hetesen vetéltem (úgy, hogy 2 éve már próbálkoztunk, és előtte semmi eredmény nem volt). Teljes vetélés volt, orvosi beavatkozás nem kellett. Nem derült ki, hogy mitől volt, de most, a harmadik terhességemnél már progeszteronkrémet használtam az elejétől, jelenleg 14 hetes vagyok. Lehetséges, hogy progeszteronhiány okozta az előző vetéléseket, de biztosra nem lehet tudni.
2016. jan. 28. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!