Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Elvetéltem? Holnap doki!...

Elvetéltem? Holnap doki! Bővebben lent!

Figyelt kérdés

6-7 héten hirtelen fellépő alhasi görcsök, majd vérzés, borsónál nagyobb "véralvadékok", egy kocsonyás, átlátszó, kb hüvelykujj-körömyni "dolog" távozott...

Holnap megyek dokihoz, de addig is, nem alszom, nem is létezem... :(

Volt már ilyen valakinek? Hasonló?

2015. dec. 13. 19:49
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Most ment el a java. Vége. Pár percenként görcsök. Holnap uh-ra megyek, de kórházba semmiképp.

Olyan, mint a legnehezebb menzesz-napok, túlélem. Ha bent marad valami, annak időben lesznek jelei.

Mindegy. Megtörtént.

Valahol egyikünk sem gondolta komolyan.

2015. dec. 13. 20:51
 12/26 anonim ***** válasza:
Sajnálom:-( én tavaly estem ezen át a 8.héten..szörnyű volt..
2015. dec. 13. 21:16
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sajnálom, ami történt veled. Én hasonlóan jártam. 8 hetes terhes voltam, vasárnap délután kezdtem vérezni. Pár óra múlva, mikor kimentem a WC-re egyértelmű volt, hogy elment a baba. Nem rohantam kórházba, ügyeletre, mert ilyen esetben semmit nem tudnak csinálni. Az első harmadban jelenleg semmilyen orvosi módszerrel nem tudják leállítani az elkezdődött vetélést, csak fektetik az embert. Ezért én vártam másnapig, és rendelési időben a saját orvosomhoz mentem. Uh-t csinált, szerencsére nem kellett műtéti befejezés. Utána öt napig véreztem, mint egy rendes menstruációnál. Majd eltelt egy hónap és nem jött meg újra. Arra gondoltam, hogy a terhességtől és a vetéléstől felborult a hormonszintem, azért késik. Két hét késés után azért elmentem orvoshoz. Kiderült, hogy újra terhes vagyok. Ma már 14 éves a fiam. Ezt azért írom, mert tudom, hogy most nagyon rossz neked, de hidd el idővel jobb lesz. Mikor utánaolvastam a dolognak azt találtam, hogy a korai vetélések nagy százalékban azért következnek be, mert beteg a magzat. Próbálj lefeküdni aludni és holnap menj orvoshoz. Illetve, ha úgy érzed veszélyesen erősen vérzel, akkor már éjszaka. Hidd el, lesz még szép kisbabád.
2015. dec. 13. 21:16
 14/26 A kérdező kommentje:

Nem szeretnék többet ilyen helyzetbe kerülni. Holnap megbeszélem a dokival a továbbiakat, de valószínűleg a spirál mellett fogok dönteni.

Most végig gondoltam az életem, és lehetséges, nem ez volt az első. Több esélyt nem adok.

Mindenesetre köszönöm a válaszokat!

2015. dec. 13. 21:20
 15/26 anonim ***** válasza:
Ez egy nem várt terhesség volt?
2015. dec. 14. 06:01
 16/26 anonim ***** válasza:
0%

Sok esetben a nem kívánt terhesség megérzi, hogy nem akarják.

Nem csesztetésből csak vélemény...ha önsajnálatból rakatsz fel spirált, mert te ezt a természetes folyamatot ahol a szervezet életképtelen valamit nem enged meg megszületni nem tudod elfogadni és esélyt sem adsz rendes életre akkor csak szánni tudlak és jobb is lesz így.

2015. dec. 14. 08:21
 17/26 A kérdező kommentje:

Szánalmat érezni más iránt? Igazán. Ne fáraszd magad vele. Szánalom és cseszegetés csupán rólad ad némi nem túl kecsegtető képet, és mivel csupán ezen okokból írtál ide, hasznomra nem váltál.

Nem várt terhesség volt. Eszem ágában sincs sajnáltatni magam.

2015. dec. 14. 09:01
 18/26 anonim ***** válasza:
Hogy vagy kerdezo? Minden rendben veled?
2015. dec. 15. 18:58
 19/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kérdést, alakulok.

Bár dolgoznom kellett, igyekeztem kímélő üzemmódban.

A nődokim azt mondta, hogy leghamarabb csütörtök este tud Uh-n meglesni, ezen kívül hozzá sem böfögött a témához. Családvédelmis hölgyet hívtam más okból, ő viszont annyira lelkiismeretesen ellátott infókkal, hogy meghatódtam. Holnap megyek az új nődokihoz. Kicsit sokat vérzek, ami vasárnap óta aggasztó.

Hamarabb nem tudok menni, ez meg az én dolgom, szóval emiatt kérlek titeket, ne szóljatok meg.

Köszönöm.

2015. dec. 16. 13:57
 20/26 anonim ***** válasza:
Vigyazz magadra es ne szomorkodj minden rendbe jon ;) 19# voltam
2015. dec. 16. 15:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!