Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » 6 hetes terhes vagyok. Eddig...

6 hetes terhes vagyok. Eddig voltak tuneteim (hanyinger, szedules, puffadas) de 3 napja minden elmult. Lehet, hogy elhalt a magzatom?

Figyelt kérdés
Kb 1 eve mar volt missed ab-m es akkor is hirtelen elmultak a tunetek.

#missed ab #terhes #tunetek elmultak
2015. szept. 16. 12:04
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nekem alig volt valami kis terhességi tünetem, pl feszült a mellem, de más semmi, viszont a 9. héten teljesen felpuhult a mellem, lement a feszülés, nem volt egyáltalán érzékeny. Én is idegeskedtem, hogy ez most rosszat jelent-e, és végül 11. héten elmentem soron kívül ultrahangra, és minden rendben. Szóval ha nincs görcs, nincs vérzés, nincs fájdalom, akkor valószínű, minden rendben van.
2015. okt. 24. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!