Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Ismertek olyat, akinek 3....

Ismertek olyat, akinek 3. trimeszterben halt meg a babája? Milyen jelei voltak, hogy derült ki?

Figyelt kérdés

Ilyenkor gondolom meg kell szülni a babát.

Már nem veszik el anyától ugye, mint a korai veteles esetén, mar embernek tekintik, jól gondolom? Mert úgy tudom,hogy pl. egy 20 hetes magzat esetén még nem úgy viselkednek.

Akinek van ilyen története mesélne?

2015. szept. 3. 20:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Lehet hallani, mert a babáknál a 100 alatti pulzus már alacsonynak számít, a 60 meg már kb olyan, mintha nem is lenne. De általában onnan derül ki, hogy nem mozog a baba.
2015. szept. 3. 23:31
 12/15 anonim ***** válasza:
Mivel nincs mit pumpálnia a szívnek így a köldökzsímor működése is leáll.. én sosem tudtam szívhang figyelővel megkülömböztettni a köldökpulzálás az egyébb hangoktól. A pici szíverését viszont igen..
2015. szept. 3. 23:31
 13/15 anonim ***** válasza:

Ismerek, nekem a 33. héten halt meg a babám. Nem mozgott, így azonnal rohantam a kórházba. De már nem élt. Sajnos meg kellett szülni, ami nagyon nehéz és hosszadalmas volt (16 óra kőkemény vajúdás), mert a halott baba már nem "segített" a megszületésében.

A boncolásnál csak tippelni tudtak, hogy valószínű köldökzsinór trombózis volt (de volt más fejlődési rendellenessége is, azonban az nem lett volna halálos, viszont születése után műteni kellett volna).

2015. okt. 24. 19:10
 14/15 anonim ***** válasza:
Szia. Nekem a 35 . héten halt meg. Koldokzsinor trombózis miatt. Ha halva születik akkor nem anyakonyvezik és hivatalosan neve sincs. Eltemettetni el lehet de azt nem tudom hányadik héttől adjál ki de talán 24.-től temetésre. Nekem nem volt jele mert előző este még rugdosott de következő nap mentem dokihoz ott pedig már nem dobogott a szíve. Talán amikor aludtam akkor történhetett nem tudom. Igen meg kellett szüljön. Hát ellensegémnek sem kívánom azt a szenvedést.
2015. nov. 13. 22:45
 15/15 anonim ***** válasza:

#13 vagyok. Őszinte részvétem minden sorstársnak...

De a kérdezőnek nem kell aggódni, mert a késői magzatelhalás nagyon ritka.Az akkori kezelőorvosomnak csak (velem együtt) két kismamája volt ilyen a praxisa során mindössze. (Pedig bőven ötven feletti az orvos, és nagyüzemben végez terhesgondozást).Úgyhogy ne aggódjatok,nem szabad ilyeneken agyalni. Egészséges babákat kívánok mindenkinek!

2015. nov. 14. 06:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!