Most hétfőn missed ab-m volt műszeres befejezéssel a 7. héten. Orális közösülés miatt vérezhetek szerintem, az gond?
Nekemis volt már sajnos missed ab om...8.hétbe :( a párommal nem bírtuk magunkkal igy mar alig 1 hét után volt szex.
Szerencsere semmi gond nem lett.
Nekem is elso baba lett volna :(
amig verzel huvelyi szex tilos mas mehet petting is
orgazmus akar almodban is lehet
soha soha nem okoz meddoseget aki ezt allitja buta
verboseg pont segit gyogyulni
Lehet, hogy ezért lepontoznak de nem érdekel. Először is ne hallgass azokra, akik meddőséggel és egyéb hülyeséggel ijesztgetnek, úgy gondoják, hogy számukra mindenki nagy könyv szerint működik ha mégsem akkor selejt. Úgyhogy gondoltam írok én is, mint az egyik legnagyobb selejt, ugyanis mi már két héttel a műtét után együtt voltunk férjemmel, aminek jelenleg a 37. hétben, a pocakomban nővekedő kisasszony az eredménye. Mellegleg megjegyezném azt is, hogy én semmi féle felvilágosítást nem kaptam a kórházban távozás előtt, úgyanis egyetlen egy szakorvos, nem volt bent, aki meg bent volt az nem ért rá, tehát úgy bocsájtottak el a kórházból, hogy a papírra rá volt írva, hogy teljes mértékben tájékoztatva és felvilágosítva vagyok, amit persze alá kell írni ha haza akarsz menni...
A lényeg a lényeg, hogy nem, nem okoztál semmilyen gondot,ha úgy érzed, hogy jól esik, nem okoz fájdalmat és semmi probléma nem lehet belőle! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!