Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez így mekkora gond?!
Barátnőmmel eleinte úgy keztük, hogy csak én védekeztem óvszerrel, de abba hagytuk mert nagyon szorít (igen, oda figyelek a méretre!). Ezért elkezdte szedni barátnőm a Pharmatex nevű hüvelykúpot. A lényeg, hogy még soha nem mentem el benne, és igyekszem 2 menet között megmosni a szerszámot, de néha mégis elmarad a hévben és van, hogy a 2. Menetet úgy kezdtem hogy csak megtöröltem. Lényegében ha marad a szerszámon sperma es úgy rakom megint be az mekkora gond?
Minden egyes választ nagyon várok!!
nem szed gyógyszert, feltolja a kúpot.
ha most para, akkor azt mondom, annyira nem tűnik vészesnek. de nem tenném rendszeressé.
Nekem a pharmatex-re azt mondta az orvosom, hogy nem túl biztonságos, csak azoknak ajánlja akinek nem baj ha becsúszik a baba!
"Az ondósejtek életképességét az ondófolyadék biztosítja, ez adja a megfelelő kémiai környezetet, táplálékot, stb. A szabad levegőn hamar kiszáradnak, vízben „összecsapzódnak” a sejtek, a különféle tisztítószerek hatására pedig pillanatok alatt elpusztulnak. A megtörölt kézen maradt sejtek kiszáradnak, tápláló közegük nélkül egyébként is hamar elpusztulnak. A megtermékenyítés esélye ilyen körülmények között nulla."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!