Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Többszöri spontán vetélés...

Többszöri spontán vetélés azonos időben! Mitől lehet?

Figyelt kérdés

2014. szeptemberben végeztem terhességi tesztet pozitív lett. Nőgyógyásszal egyeztetett időpont előtt kellett orvoshoz mennem, mert gyenge pecsételő vérzést észleltem. 5 hetes terhességnek mondták, de nem biztosra, csak felritkulás volt látható. Az adott és a következő napon is volt vérvétel, ami csökkenő hcg szintet mutatott. Következő napon sajnos erős vérzéssel kezdődött, majd befejeződött .

2015. májusban ismét orvoshoz mentem 2 pozitív teszt után, "maszatolással". Szintén 5 hétben jártam, 6mm - es cystikus felritkulással. Utrogestant írt fel az orvos, amit 2 napig szedtem 3*1-et, de sajnos már nem segített, mert következő nap ismét vetélés következett be.

Jelenleg utolsó menstruációhoz képest 5. hét 4. nap - nál járok. Pozitív teszt után ismét szedem az Utrogestant. Viszont a mell feszülés eltűnt a mai napra. Attól félek ugyanaz fog lejátszódni bennem!!! A gyógyszer miatt lehetséges, hogy vetélés kezdődik / kezdődne csak nem engedi?!

Nőgyógyászati vizsgálatra 3.-ára kaptam időpontot.

Valaki volt / van hasonló helyzetben?

2015. júl. 21. 12:00
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Az utolsó vizsgálaton apró petezsákot láttak / láttam. 3.-án kell visszamennem kontrollra.
2015. júl. 26. 10:29
 12/16 anonim ***** válasza:
Na? :)
2015. aug. 7. 20:40
 13/16 A kérdező kommentje:
Sajnos, 26.-án elkezdődött a vetélés...,és be is fejeződött!
2015. aug. 7. 23:08
 14/16 A kérdező kommentje:
Az esetemhez annyit megírnék, hogy augusztusban voltam az endokrinologusomnál. A tsh-m 3,26 volt, kaptam rá Letroxot. Igaz, hogy még ez az érték elvileg határon belül van. Valószínűleg pajzsmirigy alulműködés okozta az előző sikertelen terhességeimet. Szeptemberben ismét teherbe estem..., azóta 26 hetes kismama vagyok! :)
2016. márc. 4. 23:46
 15/16 anonim ***** válasza:

Örülök hogy sikerült! Hasonlóan én is mindig az 5.-ik hét környékén vetélek el. :( Az eredményeim nagy része meg lesz márciusban, a genetikai csak 3 hónap múlva.

Nektek jó egészséget kívánok!

2016. márc. 5. 05:23
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Remélem, hogy hamarosan neked is kiderül, mi okozta. Mielőbbi boldog babavárást kívánok!
2016. márc. 5. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!