Többszöri spontán vetélés azonos időben! Mitől lehet?
2014. szeptemberben végeztem terhességi tesztet pozitív lett. Nőgyógyásszal egyeztetett időpont előtt kellett orvoshoz mennem, mert gyenge pecsételő vérzést észleltem. 5 hetes terhességnek mondták, de nem biztosra, csak felritkulás volt látható. Az adott és a következő napon is volt vérvétel, ami csökkenő hcg szintet mutatott. Következő napon sajnos erős vérzéssel kezdődött, majd befejeződött .
2015. májusban ismét orvoshoz mentem 2 pozitív teszt után, "maszatolással". Szintén 5 hétben jártam, 6mm - es cystikus felritkulással. Utrogestant írt fel az orvos, amit 2 napig szedtem 3*1-et, de sajnos már nem segített, mert következő nap ismét vetélés következett be.
Jelenleg utolsó menstruációhoz képest 5. hét 4. nap - nál járok. Pozitív teszt után ismét szedem az Utrogestant. Viszont a mell feszülés eltűnt a mai napra. Attól félek ugyanaz fog lejátszódni bennem!!! A gyógyszer miatt lehetséges, hogy vetélés kezdődik / kezdődne csak nem engedi?!
Nőgyógyászati vizsgálatra 3.-ára kaptam időpontot.
Valaki volt / van hasonló helyzetben?
Örülök hogy sikerült! Hasonlóan én is mindig az 5.-ik hét környékén vetélek el. :( Az eredményeim nagy része meg lesz márciusban, a genetikai csak 3 hónap múlva.
Nektek jó egészséget kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!