Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Változott a menstruációja...

Változott a menstruációja másnak is vetélés után?

Figyelt kérdés

Két vetélésem volt tavaly, a második 16 hetes terhesen. Műtét volt a vége. Világéletemben nagyon fájdalmas volt, össze-vissza jött meg, 5-7 napig tartott.

A műtét óta nem kell fájdalomcsillapítót szednem, kb. 3 napos, már nem kell a legvastagabb betét, és órát lehetne igazítani hozzá, 28 napos.

2015. júl. 13. 22:21
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem nem változott semmit. Sajnálom.
2015. júl. 13. 22:34
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem két vetélésem volt 12 hét elött. Ugyan ezt tapasztaltam én is mint te kedves kérdező. Együtt érzek veled a babák miatt!
2015. júl. 14. 08:54
 3/6 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem most kezd beállni újra a 32-35 napos ciklusra ( 5 hónap után), viszont mennyiségét tekintve sokkal kevesebb a műtét óta. A görcsök megmaradtak, viszont azok sem olyan intenzívek, mint előtte. Egyébként ugyanúgy 6 nap, mint eddig volt.
2015. júl. 14. 16:46
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem azóta csak 1x jött meg, de 27. nap este (műtéttől számítva) már rózsaszínes folydogált, 28. nap megjött... Jelentem ez nàlam talàn 2x volt a 13 menstruálós évem alatt. Terhesség előtt 34-35 napokra jött meg, de most a 13. ciklusnap megint elkezdődött a síkosság odalent... A múltkori is intenzív volt, innen tudom, hogy most vagyok középidőben. Szóval remélhetőleg megint 28 nap körül megjön.

Görcsök voltak de nem olyan intenzívek, és nekem is rövidebb ideig tartott, mint máskor.

2015. júl. 14. 23:59
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem pont fordítva lett.Réggebben 26 nap telt el két menstruáció között.Kb 4 napig tartott,és kevés volt.Missed ab után most olyan mensesem van mint tini koromban.(Bár ittam,palástfű,és cickafark teát,lehet ez bolygatta fel kicsit)
2015. júl. 17. 05:52
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm az együttérző válaszokat. Nagyon fura, hogy ennyit változott.

Nektek is minden jót!

2015. júl. 24. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!