Változott a menstruációja másnak is vetélés után?
Két vetélésem volt tavaly, a második 16 hetes terhesen. Műtét volt a vége. Világéletemben nagyon fájdalmas volt, össze-vissza jött meg, 5-7 napig tartott.
A műtét óta nem kell fájdalomcsillapítót szednem, kb. 3 napos, már nem kell a legvastagabb betét, és órát lehetne igazítani hozzá, 28 napos.
Nekem azóta csak 1x jött meg, de 27. nap este (műtéttől számítva) már rózsaszínes folydogált, 28. nap megjött... Jelentem ez nàlam talàn 2x volt a 13 menstruálós évem alatt. Terhesség előtt 34-35 napokra jött meg, de most a 13. ciklusnap megint elkezdődött a síkosság odalent... A múltkori is intenzív volt, innen tudom, hogy most vagyok középidőben. Szóval remélhetőleg megint 28 nap körül megjön.
Görcsök voltak de nem olyan intenzívek, és nekem is rövidebb ideig tartott, mint máskor.
Köszönöm az együttérző válaszokat. Nagyon fura, hogy ennyit változott.
Nektek is minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!