Veteles utan a 18. napon lehet meg halvany pozitiv a teszt?
Koszonom a valszod de akkor most ujra terhes lennek? Nem hiszem el!!! Tutti kizart, hogy az elozot mutassa?
Voltam ultrahangos vizsgalaton es teljesen kitisztult a mehem semmi nem volt mult het penteken:(
én is így jártam, csak műszeres befejezés után,hogy pozitív lett újra a teszt :)
8 hetes vagyok pont ma :)
Igazabol azert mert az egyik nap meg eros pozi tesztem volt, miutan elment a baba mar aznap fele annyira volt eros. Rohamosan csokkeni kezdet es amikor a doki megnezet egy hete akkor mar teljesen ures volt a mehem es a tesztem is nagyon halvany volt! Ovum elotte valo nap volt miutan megnezet ezt igazolta o is es az ovu teszt is amit csinaltam.
Szoval azota nem teszteltem termeszetesen csak eddig negativ ovu tesztjeim voltak ( masodika ota ) tegnap este es ma reggel megint eros volt mint ovukor.
Ezert gondoltam csinalok egy hcgt es halvany pozi lett.
Egyebkent valoszinu igazad van lehetetlen 6. dpon pozit tesztelni.
Holnap vagy holnaputan tesztelek megint, hogy erosodik e vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!